Her zaman matematik netlerim 10 netten fazla gelirdi. Hatta en düşük gelen denemeler dahi 11,75 di son 345 denemesinde matematik netim 4,5 a düştü, bunun sebebi nedir? Bu 345 5'li TYT denemesinde 4. denemenin matematik soruları saçmaydı bana göre.
YKS LGS'ye benzemez bilmediğin konularda akıl verme millete. Denemelerin zorluğu ve sordukları konu çok önemli bir etken. Ayrıca YKS dikkat isteyen ve en ufak dağılmada soru kaybettiren bir sınav. LGS gibi son seneden sormuyorlar çünkü.
10 net yapan birinin konu eksiği vardır. Bütün konulara hakim olduğuna emin misin? Aç soru bankası çöz bence. Bu düzeyde deneme çözmek hiçbir şey katmaz sana.
YKS LGS'ye benzemez bilmediğin konularda akıl verme millete. Denemelerin zorluğu ve sordukları konu çok önemli bir etken. Ayrıca YKS dikkat isteyen ve en ufak dağılmada soru kaybettiren bir sınav. LGS gibi son seneden sormuyorlar çünkü.
Ben LGS' ci olduğumdan dolayı bilmediğimi düşündünüz sanırım. Eğer cidden böyle düşünmenize sebep olacak bir davranış gösterdi isem özür dilerim. Ama benim LGS öğrencisi olmam diğer sınavlara girmiş deneyimli kişileri tanımam ve bilgi sahibi olama engel değil.
Ben LGS'ci olduğumdan dolayı bilmediğimi düşündünüz sanırım. Eğer cidden böyle düşünmenize sebep olacak bir davranış gösterdi isem özür dilerim. Ama benim LGS öğrencisi olmam diğer sınavlara girmiş deneyimli kişileri tanımam ve bilgi sahibi olama engel değil.
Sen sınav formatında TYT denemesine ve aynı gün TYT denemesinde sonra AYT'ye girdin mi?
Şayet girdin ise özür dilerim yazdıklarım için. Ancak şunu unutma: Pratiksiz bilgi bir halta yaramaz. İstediğin kadar konu hakkında bilgi sahibi ol veya Türkiye 1.sinden tavsiye almış ol. Girince anlıyorsun hanyayı Konya'yı.
Sen sınav formatında TYT denemesine ve aynı gün TYT denemesinde sonra AYT'ye girdin mi?
Şayet girdin ise özür dilerim yazdıklarım için. Ancak şunu unutma: Pratiksiz bilgi bir halta yaramaz. İstediğin kadar konu hakkında bilgi sahibi ol veya Türkiye 1.sinden tavsiye almış ol. Girince anlıyorsun hanyayı Konya'yı.
10 net yapan birinin konu eksiği vardır. Bütün konulara hakim olduğuna emin misin? Aç soru bankası çöz bence. Bu düzeyde deneme çözmek hiçbir şey katmaz sana.
10 net demiyorum en düşük 10 net diyorum 21 görmüşlüğümde var ve matematikten yapabildiğim olanca bu türkçedeki hatalarımı düzeltmek yerine matematiğe ayrı bir önem veremem 345'in diğer denemesinde 17 nette gördüm matematikten yüksek değil ama derece öğrencisi olduğumu da düşünmüyorum.
Kanka yaşın küçükse akıl verme be lütfen sinirimi bozuyoda sadece bir şey bilmeyenlerin konulara atlaması hani ne yapacağımı kuzenime soruyorum tıp okuyor kendiside hiç böyle olmazdı o yüzden ilk foruma yazdım da boş şeyler gördüm bir daha direkt kuzenime sorarım.