ÇağrıMert Hectopat Katılım 25 Haziran 2020 Mesajlar 234 20 Haziran 2023 #11 Pluxy01 dedi: Tam kontrol etmedim 8 boş 2 yanlış gözüküyor şu an. Türkçe Türkçe diye öldük bütün sene ama bu kadarını cidden beklemiyorduk . Genişletmek için tıkla... Hocam keşke bana diyeceğinize kendiniz tamalasaydınız ya konuları sağlık olsun benim 18D 1y.
Pluxy01 dedi: Tam kontrol etmedim 8 boş 2 yanlış gözüküyor şu an. Türkçe Türkçe diye öldük bütün sene ama bu kadarını cidden beklemiyorduk . Genişletmek için tıkla... Hocam keşke bana diyeceğinize kendiniz tamalasaydınız ya konuları sağlık olsun benim 18D 1y.
Pluxy01 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Kasım 2016 Mesajlar 6.544 Çözümler 40 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2023 #12 ÇağrıMert dedi: Hocam keşke bana diyeceğinize kendiniz tamalasaydınız ya konuları sağlık olsun benim 18D 1y. Genişletmek için tıkla... Bende konu eksiği yoktu. Böyle bir Türkçeyi sakin çözüp iyi bir sonuç almak çok okuyup paragraf çözmekle olur anca. Ben de sınav esnasında paragraflara dalıp gidince çok zaman geçti yetiştiremedim.
ÇağrıMert dedi: Hocam keşke bana diyeceğinize kendiniz tamalasaydınız ya konuları sağlık olsun benim 18D 1y. Genişletmek için tıkla... Bende konu eksiği yoktu. Böyle bir Türkçeyi sakin çözüp iyi bir sonuç almak çok okuyup paragraf çözmekle olur anca. Ben de sınav esnasında paragraflara dalıp gidince çok zaman geçti yetiştiremedim.