TYT matematik netleri değişiyor

Fearless0600

Decipat
Daha fazla  
Dün 345 TYT branş denemesinden 7. denemeyi çözdüm, bilenler bilir kitabın en zor denemesiydi, zorluk ibresi sondaydı. 23 doğru yapabildim boşlar yoğunluktaydı ve 17 tane boş ve yanlışım vardı. Bugün 3D 4. branş denemesini çözdüm 36-4 geldi, bu kadar sapma olması nasıl engellenebilir? Yani bir denemede 35 yapıp birinde 18-19 yapmak yoruyor beni. Çok zor denemeler çözmek istiyorum çünkü geçen seneki TYT matematikten sonra gerekli olduğunu düşünüyorum ama zor denemede de yapamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende yaşıyorum şu an aynı sorunu, bunun için zor deneme sayısını arttırmak gerekiyor diye düşünüyorum, bir anda zor denemelerde 30 üstü görmek kolay bir şey değil alışmak lazım, ben şu an 3 günde 1 orta 1 zor TYT mat denemesi atıyorum ve zor denemelere alıştıktan sonra 30 üstü görmeye başladım sende aynısını yap bir zaman sonra 30 üstü görürsün

Süresiz çözmeyi deneyin bu tür zor denemeleri. Onun dışında arkadaşın da dediği gibi haftada 3-4 deneme koymak iyi olabilir. 2-3 ideal ama bana kalırsa, haftada bir genel denemeye girdiğinizi de düşünürsek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…