Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba ben dil öğrencisiyim, TYT netim 2-3 matematik dahil olmak üzere 45-50 arası geliyor, YDT netim ise 70-75 bandında. TYT matematik netimi kalan sürede artırabilecegim kadar nasıl artırabilirim?
Her gün 4-5 saati geçmemek suretiyle matematik konu anlatımları izleyebilirsin. Hiç zeminin yoksa aktif matematik'ten başlayıp yayın zorlaştırarak mikroorijinal ve 3D'nin soru bankalarını çözebilirsin. Bol bol bilindik yayınevlerinden matematik denemeleri çözmen gerekiyor bu 4 saat içinde süreli bir şekilde. Onun dışında dil bilgini de unutmadan senin için yeterli sürede çalışabilirsin. İyi dersler.
TYT Matematik’te her sene aslında aynı sorunun farklı bir kılığa girmiş hali çıkıyor. Sadece toplama ve çıkarmadan 5-6 soru geliyor. Problemlerden ise 10 sorudan 4-5 tanesi çok kolay oluyor. Sadece çıkmış soruları ve YouTube’daki deneme çözümlerini izlersen, 10-15 soru yaparsın diye düşünüyorum.