TYT matematik ÖSYM tarzı sorular nasıl çözülür?

Cihat Game 33

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar, bende 345 TYT matematik soru bankası ben şu an mutlak değerdeyim konunun klasik sorularını çok rahat yaparken ÖSYM tarzı sorularda bir türlü yapamıyorum kafayı yiyorum. Bu tüm konular için geçerli sadece mutlak değerde değil diğer konular için de geçerli.

Son düzenleyen: Moderatör:
Konuları nereden çalışıyorsun hocam?

Ben konuları aktif matematik ile temel atmıştım rehber matematiği izliyordum orada yani konulara hakimim ama bu tarz yeni nesil soruları bir türlü yapamıyorum.

ÖSYM tarzı soru çözümleri izleyebilirsin. Faydası olacaktır.

Dediğiniz doğru ama maalesef 345 yayınlarını anlatan hocaların hepsi karmaşık anlatıyor anlaşılmıyor. Bir tane hoca iyi anlatıyordu ama o hocada sadece yanlış değilsem basamak kavramına kadar sadece anlatmıştı

Ben konuları aktif matematik ile temel atmıştım rehber matematiği izliyordum orada yani konulara hakimim ama bu tarz yeni nesil soruları bir türlü yapamıyorum.
Eyüp b izleyin hocam onun kampı sizi daha üst seviyeye taşıyacaktır. Tabi izlerken her soruyu kendiniz de çözmeniz lazım hocadan önce. Soruyu çözseniz de çözmeseniz de hocanın nasıl çözdüğünü de izleyin. Bu şekilde zamanla gelişeceksiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı