metin2oynuyorum Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 3.510 Makaleler 3 Çözümler 5 9 Ocak 2025 #1 Problemler için kaynak arıyorum. Her gün paragrafın yanında 10-15 soru çözmek için. Matematik temelim biraz kötü kaynak kolay orta olursa güzel olur. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ocak 2025
Problemler için kaynak arıyorum. Her gün paragrafın yanında 10-15 soru çözmek için. Matematik temelim biraz kötü kaynak kolay orta olursa güzel olur.
furkandetsss Centipat Katılım 9 Ekim 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2025 #2 problemler için uygun mu bilmiyorum ama karekök matematik serisi oldukça başarılı
by67 Hectopat Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 936 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Makine Mühendisi 9 Ocak 2025 #3 Acil yayınının problemlerin ilacı var temel seviye işini görür.
metin2oynuyorum Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 3.510 Makaleler 3 Çözümler 5 9 Ocak 2025 #4 by67 dedi: Acil yayınının problemlerin ilacı var temel seviye işini görür. Genişletmek için tıkla... onu bende gördüm çok yararını görenler olmuş. her gün rutin olarak 1-2 test çözsem faydası olur mu? problem kamplarını izlemeli miyim?
by67 dedi: Acil yayınının problemlerin ilacı var temel seviye işini görür. Genişletmek için tıkla... onu bende gördüm çok yararını görenler olmuş. her gün rutin olarak 1-2 test çözsem faydası olur mu? problem kamplarını izlemeli miyim?
by67 Hectopat Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 936 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Makine Mühendisi 9 Ocak 2025 #5 Problemde bence izleme, ne kadar soru çözersen o kadar iyi dediğim yayın temel seviye ama soru kalıplarını görüp anlarsın.
Problemde bence izleme, ne kadar soru çözersen o kadar iyi dediğim yayın temel seviye ama soru kalıplarını görüp anlarsın.
metin2oynuyorum Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 3.510 Makaleler 3 Çözümler 5 9 Ocak 2025 #6 by67 dedi: Problemde bence izleme, ne kadar soru çözersen o kadar iyi dediğim yayın temel seviye ama soru kalıplarını görüp anlarsın. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim hocam. by67 dedi: Problemde bence izleme, ne kadar soru çözersen o kadar iyi dediğim yayın temel seviye ama soru kalıplarını görüp anlarsın. Genişletmek için tıkla... ilk oran orantı dan mı başlasam sayı problemlerinden mi?
by67 dedi: Problemde bence izleme, ne kadar soru çözersen o kadar iyi dediğim yayın temel seviye ama soru kalıplarını görüp anlarsın. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim hocam. by67 dedi: Problemde bence izleme, ne kadar soru çözersen o kadar iyi dediğim yayın temel seviye ama soru kalıplarını görüp anlarsın. Genişletmek için tıkla... ilk oran orantı dan mı başlasam sayı problemlerinden mi?
by67 Hectopat Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 936 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Makine Mühendisi 9 Ocak 2025 #7 Hiç fark etmez.
Eriksen Hectopat Hoca Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 3.759 Çözümler 14 Yer Danimarka,Kopenhag 9 Ocak 2025 #8 metin2oynuyorum dedi: Teşekkür ederim hocam. İlk oran orantıdan mı başlasam sayı problemlerinden mi? Genişletmek için tıkla... Problemlerin ilacını alabilirsin ve ilk olarak oran orantıyı öğrenmen lazım hocam problemlerin temeli oran orantı çünkü.
metin2oynuyorum dedi: Teşekkür ederim hocam. İlk oran orantıdan mı başlasam sayı problemlerinden mi? Genişletmek için tıkla... Problemlerin ilacını alabilirsin ve ilk olarak oran orantıyı öğrenmen lazım hocam problemlerin temeli oran orantı çünkü.
metin2oynuyorum Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 3.510 Makaleler 3 Çözümler 5 10 Ocak 2025 #9 Hocam her gün problem çözüyorum normalde, bu problem kampları varmış izlemeli miyim?
Eriksen Hectopat Hoca Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 3.759 Çözümler 14 Yer Danimarka,Kopenhag 10 Ocak 2025 #10 Soru çözümleri ise olur bakış açısı kazanırsın ama konu olaraksa bilmiyorsan dinle yoksa zaman kaybı olur.
Soru çözümleri ise olur bakış açısı kazanırsın ama konu olaraksa bilmiyorsan dinle yoksa zaman kaybı olur.