TYT matematik sıfırdan nasıl bitirilir?

t6llha

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba şu an TYT matematikte Eyüp Hoca'yı izliyorum. Elimde de 345 TYT matematik soru bankası var. Konu anlatımını izledikten sonra soru bankasında denk gelen soruları çözüyorum fakat gerçekten zorluyor yarısını yapamıyorum sorunun videolu çözümünü izliyorum üstünden geçiyorum ama fazla anladığımı söyleyemem anlıyor muyum bilmiyorum. Acaba kaynakmı bir tık üst seviye? TYT matematik netim 6 7 civarı onda da şık deneyerek falandı galiba. Önerilerinize açığım.
Bu arada Eyüp Hoca'nın videosunda işlediği kitabı almayı düşünüyorum işime yarar belki hem zaten elimde tek 1 tane matematik soru bankası var.

345 başlangıç için çok uygun bir kaynak değil, Eyüp B'den ilerliyorsanız 3D TYT VDD alabilirsiniz. Kolay bir soru bankası istiyorsanız acil matematiğin ilacını alın.

345 başlangıç için çok uygun bir kaynak değil, Eyüp B'den ilerliyorsanız 3D TYT vdd alabilirsiniz. Kolay bir soru bankası istiyorsanız acil matematiğin ilacını alın.

Birkaç yerdede öyle okudum sanırım direkt Eyüp bnin kitabını alacağım dediğiniz gibi onun dışında nasıl bir çalışma sistemi yapmalıyım matematiği bitirmek için.

Birkaç yerdede öyle okudum sanırım direkt Eyüp bnin kitabını alacağım dediğiniz gibi onun dışında nasıl bir çalışma sistemi yapmalıyım matematiği bitirmek için.

Konuyu dinle, soruyu çözmeye çalış. Olmazsa bir daha konuyu dinle ve yine çözmeye çalış, yine olmazsa soru çözümlerini izle.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı