ekstremum nokta Kilopat Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 634 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2022 #11 Ester Hirsch dedi: Arkadaşlar, Mert hocanın 70 günde TYT kampından gidiyorum videoyu izleyip 345 çözüyorum ama ÖSYM tarzı soruların son testlerine doğru zorlanmaya başlıyorum. Soru çözümü için güzel bir kanal önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Zorlanman gerekiyor zaten ki gelişesin. Hepsini zorlanmadan çözebiliyorsan soru bankası çözmenin bir anlamı kalmamış demektir.
Ester Hirsch dedi: Arkadaşlar, Mert hocanın 70 günde TYT kampından gidiyorum videoyu izleyip 345 çözüyorum ama ÖSYM tarzı soruların son testlerine doğru zorlanmaya başlıyorum. Soru çözümü için güzel bir kanal önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Zorlanman gerekiyor zaten ki gelişesin. Hepsini zorlanmadan çözebiliyorsan soru bankası çözmenin bir anlamı kalmamış demektir.
Ester Hirsch Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 2.044 Çözümler 1 Yer İsrail 26 Haziran 2022 #12 ekstremum nokta dedi: Zorlanman gerekiyor zaten ki gelişesin. Hepsini zorlanmadan çözebiliyorsan soru bankası çözmenin bir anlamı kalmamış demektir. Genişletmek için tıkla... Haklısınız.
ekstremum nokta dedi: Zorlanman gerekiyor zaten ki gelişesin. Hepsini zorlanmadan çözebiliyorsan soru bankası çözmenin bir anlamı kalmamış demektir. Genişletmek için tıkla... Haklısınız.