TYT matematik temeli olmayan birisi nasıl çalışmalı?

zamdamya

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Şu an 11. sınıfım ve TYT matematik bende yok. Neredeyse yani sıfırdan TYT matematiği bitireceğim. Bitirirsem 12'de üzerimden büyük bir yük kalkacak ama bunu nasıl yapacağım bilmiyorum. Yani YouTube'dan video izleyip soru bankası alıp soru mu çözmem gerekiyor? Konuyu nereden öğrenebilirim, anlayabilirim? He bir de bir yandan da AYT de tekrar etmem gerekiyor. Yani benim için biraz zor olacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayt yi bilmem ama tyt yi aktif matematik , karekök sıfır , birey a çok iyi temel atmaya yardımcı. Bunları çözdüm tytyi bitirdim denmez ama sağlam temel atarsın. Devamı da çalışmayla gelir tabii.

Antrenmanlarla matematik serisini komple bitirip biraz da geometri çalışabilirsiniz TYT'nin temelini biraz atmış olursun.

11.sınıf okulda dinleseniz ve hafta sonu bir tekrar yapsanız yeterli. TYT olmadan AYT zor olur elinizden geldiğince TYT temelinizi atın.

Temelin yoksa ilk önce bıyıklı matematiğin 10 günde temel atma garanti kampına başla veya mert hocanın Zero matematik kampıda olabilir ikisinden birine başla ve güzelce o kampı bitir ardından TYT matematik için vakit gelmiş olacak burada temel atma kısmında hangi hocayı seçtiysen onunla devam edebilirsin. Bıyıklı matematiğinde mert hocanında ödevlendirme yaptıkları kitapları var istersen bunlardan ilerle veya kolay-orta-zor şeklinde ilerleyen bir kaynaktan ilerle.

Teşekkürler

Antrenmanlarla matematik serisini komple bitirip biraz da geometri çalışabilirsiniz TYT'nin temelini biraz atmış olursun.

9. sınıftayken öğretmenimiz 1. kitabı almamızı istemişti ben yanlışlıkla 3. kitabını almıştım ve hala elimde hiç çözülmemiş onu kullanmayı düşünüyorum bir de YouTube üzerinden bıyıklı matematiğin 10 günde TYT temel atma videosunu izleyeceğim yorumunuz için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…