Mehmet2839 Hectopat Katılım 2 Şubat 2022 Mesajlar 211 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2024 #11 ArdaofRivia dedi: Yaklaşık olarak evet, internetteki sitelerden bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yazın dershaneye planlıyordum o zaman dershanede Full AYT için gidiyim TYT'ye evde bakayım.
ArdaofRivia dedi: Yaklaşık olarak evet, internetteki sitelerden bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yazın dershaneye planlıyordum o zaman dershanede Full AYT için gidiyim TYT'ye evde bakayım.
ArdaofRivia Hectopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 485 Çözümler 2 6 Mart 2024 #12 Mehmet2839 dedi: Yazın dershaneye planlıyordum o zaman dershanede Full AYT için gidiyim TYT'ye evde bakayım. Genişletmek için tıkla... Valla hocam dershaneye gitmiş biri olarak, açıktan okumayacaksanız dershaneye gitmeyin.
Mehmet2839 dedi: Yazın dershaneye planlıyordum o zaman dershanede Full AYT için gidiyim TYT'ye evde bakayım. Genişletmek için tıkla... Valla hocam dershaneye gitmiş biri olarak, açıktan okumayacaksanız dershaneye gitmeyin.