TYT matematik ve fizik için kanal önerisi

nexuss.ae

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar TYT için matematik kanalı lazım ama rehber matematik gibi kolay olmasını istemiyorum. Soruları düzgünce anlaşılır biçimde anlatan kanallara ihtiyacım var. Hangi matematik kanalını önerirsiniz? Bir de fizik için VIP fizik nasıldır yardımcı olursanız çok mutlu olurum teşekkürler.

Arkadaşlar TYT için matematik kanalı lazım ama rehber matematik gibi kolay olmasını istemiyorum. Soruları düzgünce anlaşılır biçimde anlatan kanallara ihtiyacım var. Hangi matematik kanalını önerirsiniz? Bir de fizik için VIP fizik nasıldır yardımcı olursanız çok mutlu olurum teşekkürler.
Altuğ güneş güzel anlatıyor bence fiziği.

Vip Fizik ve Özcan Aykın fizik izleyebilirsin matematik olarak eğer zor anlatan bir hoca istiyorsan ki temelin yoksa sonralarda izle Eyüp B. biraz daha basit seviye Mert hoca bakabilirsin iyi dersler ve ekstra olarak kesinlikle Rüştü hocanınn yazar eser kampını bitirmeye çalış yardımcı olacaktır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı