TYT matematik ve geometride bu şekilde ilerlemek mantıklı mı?

erdgnoztrk60

Femtopat
Daha fazla  
İyi akşamlar, 11.sınıf öğrencisiyim.
10.sınıfın yazında temel atmak amacıyla TYT matematikten Acil İlaç ve 345 kaynaklarını bitirdim. Fakat üzerinden birkaç ay geçti ve kitaplar bitti biteli okulda olduğum 4-5 TYT denemesi haricinde hiç soru çözmedim. Ortalama olarak 10-20 arasında sınav zorluğuna göre netlerim değişiyor ama ortalama 15 diyebilirim.

1.sorum şu ki ben 345 kaynağını bitirmeme rağmen 5 ay gibi bir süre soru çözmediğim için Bilgi Sarmal kitabına başlayıp başlamama konusunda kararsızım. Hatta aklımdan 345 tekrar alıp çözmek bile geliyor. (diğer kitabı attım çünkü) Kafam bu konuda karışık, sizce çok zorlar mı yoksa 345'ten pek farkı yok mu?

2.sorum geometriye başlamak istiyorum, 11.sınıf konuları daha iyi yapmak ve hızlanabilmek için.
Başlangıç olarak acilin ilacı geometri aldım öneriler üzerine. Daha sonra Bilgi Sarmal almayı düşünüyorum. Kitap seçimim doğru mu başlangıç olarak sizce?

3.sorum ise 11.sınıf konuları ağır olduğu için pek zaman ayıramıyorum. Sizce günde 2 test geometri çöze çöze kitabı tüm yıla bölsem yanlış yapmış olur muyum?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı