TYT matematik ve Türkçe için kamp önerisi

abd_dgn

Decapat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba. Bu sene 10. sınıftan 11. sınıfa geçiyorum ve bu yaz tatilini TYT matematik ve TYT Türkçe'yi bitirmek için kullanacağım. İki ders için de kanal önermenizi isteyeceğim. Matematikte temelim yok denecek kadar az. Matematikte hedefim 35-40 net yapmak değil, 13-14 net yeterli olacaktır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kadir Gümüş ve İlyas Güneş olabilir. Bu ikisi, bu işin ustasıdır.

@abd_dgn, Rüştü Hoca vakit kaybı olabilir. Diğerinin anlatımından anlıyorsanız tavsiye ederim, olabilir.

Türkçe de illa kamp yapmak istiyorsanız benim hocam kanalında kadir gümüş var. Taş gibi anlatıyor.

Matematikte ise bıyıklı matematik öneririm.

İlla kamp değil pek hakim olmadığım bir şey olduğu için kamp üzerinden ilerlemek mantıklı ve kolay geliyor.

Bence kamp üzerinden gidilmeli çünkü insan bir programa başlayınca aksattığı zaman suç işlemiş gibi oluyor ve devam etme zorunluluğu doğuyor içine. YKS içinse bu gerekli, ne olursa olsun sürekli olması gerek.

Bence kamp üzerinden gidilmeli çünkü insan bir programa başlayınca aksattığı zaman suç işlemiş gibi oluyor ve devam etme zorunluluğu doğuyor içine. YKS içinse bu gerekli, ne olursa olsun sürekli olması gerek.

Çok teşekkür ederim hocam son bir şey soracağım kadir gümüş hocanın kampları her yıl yenileniyor mu çünkü en son 2025 yılı var ve 2026 ile ilgili bir kitap veya bilgilendirme göremedim.

Çok teşekkür ederim hocam son bir şey soracağım kadir gümüş hocanın kampları her yıl yenileniyor mu çünkü en son 2025 yılı var ve 2026 ile ilgili bir kitap veya bilgilendirme göremedim.

Evet hocam yenileniyor. İsterseniz yeni kampın çıkmasını bekleyin kitabı da o zaman alır basarsınız programa uygun olarak. Ama ben yerinizde olsam şimdiden video izleyip not tutarım, kamp başladığı zaman yeni kitabı satın alır ilerlerdim.

Evet hocam yenileniyor. İsterseniz yeni kampın çıkmasını bekleyin kitabı da o zaman alır basarsınız programa uygun olarak. Ama ben yerinizde olsam şimdiden video izleyip not tutarım, kamp başladığı zaman yeni kitabı satın alır ilerlerdim.

Çok teşekkür ederim hocam verdiğiniz değerli bilgiler için iyi sosyaller.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı