Hedefim Elektrik Elektronik Mühendisliği, kaynak olarak geçmişte 345 kullanmıştım. TYT denemesine girdiğimde 73 net çıkarmıştım, seviye olarak bu bilgi yeterli olur sanırsam. TYT temelim var ama eksiklerimde fazla.Seviyen nedir, kaynak geçmişin nedir, hedefin nedir?
Tyt türkçe adına rüştü hoca ve gamze hoca bu iki kaliteli isimin kamplarindan yararlanabilirsin. Mat kismi için eğer çok iyi değilsen az buz bi lise temelin matematiğe elin yatkınsa Mert Hocayı önerebilirim. Diyosan mezunum bu sene ya da çok sağlam temelim var, o zaman eyüpb senin ufkunu genişletecektirDostlar selam, TYT matematik ve TYT Türkçe için soru kaynak önerileri istiyorum. Şimdiden teşekkürler.
İkisi için de mi diyorsunuz hocam? Bir de fen için kaynak önerisinde bulunabilirseniz memnun olurum.Bence Orijinal yapıştır, ek problemlerde sorun yaşarsan Apotemi ile desteklersin.
yigit_61160 Discord ekle tüm deneyimlerimi paylaşayım.İkisi için de mi diyorsunuz hocam? Bir de fen için kaynak önerisinde bulunabilirseniz memnun olurum.
Dostlar selam, TYT matematik ve TYT Türkçe için soru kaynak önerileri istiyorum. Şimdiden teşekkürler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.