TYT matematikte 0'dan 15 nete çıkabilir miyim?

@Blacanka Hiç kitap çözmeyip 10-15 netle başlayan çok insan var. 4-5 kitap çözüp +30 yapamayanın zihinsel sorunu vardır desem hoş olur mu?
Tyt konularinin çoğu ortaokulla ayni o yüzden temeli saglamsa rahat 15 20 net baslayan insanlar var ama çok çalışarak bu açık kapatılabilir.

@Blacanka hiç kitap çözmeyip 10-15 netle başlayan çok insan var. 4-5 kitap çözüp +30 yapamayanın zihinsel sorunu vardır desem hoş olur mu?

TYT de son senemde 36 matematik neti cikardim adam da temelim hiç yok yazmış bunu anlamayanin zihinsel sorunları vardır.

@Blacanka nereyi kazandınız? Kaç yıl mezuna kaldınız? Lütfen tecrübelerinizi aktarın tabii.

Bir yere yerlesmedim hedefim harp okulu gözden elendim ama sorunu çözdüm bu sene eğitime başlayacağım KHO için 25 k EA siralama yaptım. Sonuctada 2. yıl yerleştim ama bu ağustos'ta eğitime başlayacağım.

Hocam çözdüğün sorunun zorluğuna bağlı 8 net. Günde 4 5 saat çalışarak 1 bilemedin Max 2 ayda TYT mat biter.
ÖSYM'nin YKS TYT'sini çözdüm hocam 2 sene önceki. 8 doğru onda yaptım matematikte.

Hocam 0 net ne ya sadece mantiginizi kullansaniz 15 net çıkar zaten şuan 0 yapabilen biri 15 e cikamaz bence ben ilk basladigimda konu bilmeden 17 yapiyodum.
0 değilmiş hocam gene de az çıktı ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…