TYT matematikte 10-15 net yapmak için nasıl çalışılmalı?

kaanguler

Kilopat
En kolay nasıl matematik öğrenebilirim? Matematik çözmek istiyorum 10-15 tane çözsem yeterli 0'dan başlıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
En kolay nasıl matematik öğrenebilirim? Matematik çözmek istiyorum 10-15 tane çözsem yeterli 0'dan başlıyorum.

Sıfırdan ise bıyıklı matematik öneririm 10 günde temel atma kampı ama kampı bitirdim 10 net yaparım artık dersen geçmiş olsun. Ardından 55 günlük kampa başlarsın matematiğin ilacı ve problemlerin ilacı ile güzel bir hazırlık ardından 345 ile sonlandırırsın.

Hocam bana 350 ham puan lazım.

Sadece TYT gireceksiniz galiba.

AYT'de gireceğim AYT'de hiç temelim yok ne yapacağım bilmiyorum üniversite okumak istiyorum puanımıda açık öğretimde harcadım 60 diploma puanı çok düşünceliyim seneler boşa geçti.

AYT'de gireceğim AYT'de hiç temelim yok ne yapacağım bilmiyorum üniversite okumak istiyorum puanımıda açık öğretimde harcadım 60 diploma puanı çok düşünceliyim seneler boşa geçti.
Mezuna bırakmayı düşünebilirsin.

Eşit ağırlık isen kalan zamanda AYT eşit ağırlık sözel alanı bitirilir ama AYT matematikten çok bir şey bekleme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…