TYT matematikte 10 net nasıl yapılır?

Peki hocam 3-4-5 bittiğinde netlerimde kaç ay sonra artış olur? Veya biter mi 3-4-5?

@Moneymoon

Peki hocam 3-4-5 bittiğinde netlerimde kaç ay sonra artış olur? Veya biter mi 3-4-5?

@Moneymoon
Bitirmeniz azminize bağlı, net konusunda da keza kapasitenize göre değişir ancak 15'leri göreceğinizi ben tahmin ediyorum diyebilirim.

Bitirmeniz azminize bağlı, net konusunda da keza kapasitenize göre değişir ancak 15'leri göreceğinizi ben tahmin ediyorum diyebilirim.

Hocam peki aktif matematikten her konudan kaç test çözeyim? Sonra 3-4-5 kitap için link atma şansınız var mı?

Hocam peki aktif matematikten her konudan kaç test çözeyim? Sonra 3-4-5 kitap için link atma şansınız var mı?
Valla satıcı değilim en uygun kim neresi satıyor inanın bilmiyorum, önerim en az 2 olur test sayısı için.

Evet o ancak internette PDF'si de bulunmakta hatta yayınevi ücretsiz şekilde PC uygulamasını+Soru çözüm hizmetini sunuyor eğerki o parayı vermeyeyim derseniz.

Evet o ancak internette PDF'si de bulunmakta hatta yayınevi ücretsiz şekilde PC uygulamasını+soru çözüm hizmetini sunuyor eğer ki o parayı vermeyeyim derseniz.

Tamamdır hocam sağ olun teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…