TYT matematikte 15 üstü net nasıl yapılır?

Darkcloud 007

Decapat
Daha fazla  
Çalışıyorum, 345 İlacı gibi kaynaklardan sorular çözüyorum ancak denemelerde yine o konuyu bilmiyorum ya da yapamıyorum. Ne yapacağımı bilemiyorum, hâlâ 0-5 net bandında kaldım. TYT matematikte ilk 12 konunun son 3 tanesindeyim, henüz bitmedi. Problemlere ise hiç başlamadım, çünkü önceki konular tamamlanmadı. Özellikle bu süreçlerden geçmiş ve başarılı olmuş kişilerin önerilerini yazmasını çok isterim. 15+ netlere ulaşmak için nasıl bir çalışma sırası ve süreci izlemeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çalışıyorum, 345 ilacı gibi kaynaklardan sorular çözüyorum ancak denemelerde yine o konuyu bilmiyorum ya da yapamıyorum. Ne yapacağımı bilemiyorum, hâlâ 0-5 net bandında kaldım. TYT matematikte ilk 12 konunun son 3 tanesindeyim, henüz bitmedi. Problemlere ise hiç başlamadım, çünkü önceki konular tamamlanmadı. Özellikle bu süreçlerden geçmiş ve başarılı olmuş kişilerin önerilerini yazmasını çok isterim. 15+ netlere ulaşmak için nasıl bir çalışma sırası ve süreci izlemeliyim?

Öncelikle kamplar çok işe yarıyor bu konuda. Rehber matematik veya mert hoca gibi hocaların TYT kampıyla çalışmanı öneririm. Test kitabı olarak da acil yayınları matematiğin ilacını öneririm başlangıç için süperdir. Mikroorjinalde olabilir. Önemli olan düzenli çalışmak her gün 2 saat ayirirsan bir aya çok rahat 10 net üstüne çıkabileceğini düşünüyorum.

Öncelikle kamplar çok işe yarıyor bu konuda. Rehber matematik veya mert hoca gibi hocaların TYT kampıyla çalışmanı öneririm. Test kitabı olarak da acil yayınları matematiğin ilacını öneririm başlangıç için süperdir. Mikroorjinalde olabilir. Önemli olan düzenli çalışmak her gün 2 saat ayirirsan bir aya çok rahat 10 net üstüne çıkabileceğini düşünüyorum.

Yok zaten kamptayım bıyıklı matematik ama soru çözsem de denemede yapamıyorum yine.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı