TYT Matematikte Aktif Matematik bittikten sonra problemlere başlanmalı mı?

Hocam o zaman üstteki arkadaşın dediği kitapları alıp bitirmekten başka şansım yok. Hocam 2 haftada bitiririm 3 kitabı, başta söylediğim gibi çok fazla boş vaktim var.

Hocam matematik adına 10 net çıkması için temel kavramlar vs. çalışsam netlerime yansır mı?

@Furkan_D

Son düzenleyen: Moderatör:
345 alıp bitirdikten sonra bol deneme çözüp analiz yapman lazım işin uzun geç başlamışsın

345 alıp bitirdikten sonra bol deneme çözüp analiz yapman lazım işin uzun geç başlamışsın.

Hocam yetişir mi? Tek isteğim matematikte 10 net yapmak. TYT'de Total'de 60 net yapmak istiyorum.
Antrenmanlarla matematik 1'i şu an zorlanarak çözüyorum.

@Chacke

Hocam yetişir mi? Tek isteğim matematikte 10 net yapmak. TYT'de Total'de 60 net yapmak istiyorum.
Antrenmanlarla matematik 1'i şu an zorlanarak çözüyorum.

@Chacke
Şu an aktif matematik başlıyorsun ve zorlanıyorum diyorsun 5 ayın kaldı hedefin 60 net ise bu çok zor ama çok çalışman lazım

Şu an aktif matematik başlıyorsun ve zorlanıyorum diyorsun 5 ayın kaldı hedefin 60 net ise bu çok zor ama çok çalışman lazım.

Hocam hiç matematik yapmadan 500k gelir ama İstanbul'da istediğim üniversiteler gelmiyor.

@Chacke

Eğer temel düzey de iseniz 2 haftada pek bitmiyor, zor oluyor çünkü bazı şeylerin temelini atmak.

Temel kavramlar gibi birkaç konu bakıldığında netlerinize yansır çıkarsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…