2026 YKS'de sadece TYT üzerine sınava gireceğim ve hedeflediğim net aralığı 75-85 arası, Matematik dersinden başlamaya karar kıldım ve ilk 12 konudan giriş yapmak istiyorum. Önümdeki süreç epey uzun olduğu için (310 gün) sindire sindire ilerlemek istiyorum. Yani çalışma düşüncem şu şekilde, her gün sabah uyanınca ilk 20 paragraf ardından ise ilk 12 konunun 1.konusu Temel Kavramlar, bu konuyu 1 gün boyunca araştırıp öğrenip hocalardan soru çözüm videoları izleyerek ilerlemek ertesi günde bu konu hakkında full soru çözümü yapmak şeklinde. 3 konu bitirip deneme çözmeyi düşünüyorum. 6 gün aralıklarla yani, şu anda da ortalama netlerim Türkçe'den 21.5, matematikten 5, sosyalden ise 7.5 net civarları fende ise sıfırım hiçbir bilgim yok.(çözdüğüm denemenin sonuçları) ilk bu şekilde matematiği bitirip ardından problemlere geçip en azından matematik netimi 25-30'lara getirmek istiyorum. Düşündüğüm yol mantıklı mı? Ekleme çıkarma yapmalı mıyım? Ders çalışmak için epey boş vaktim olduğundan dolayı sindire sindire gitmek istiyorum. Yanlış çıkarmak istemiyorum sizlerce ilerleyeceğim yol doğru mudur yanlış mıdır?
Not: AYT düşünmüyorum.