TYT matematikte konu çalıştıktan sonra soru çözecek zaman kalmıyor

Muhammed099

Picopat
Daha fazla  
İyi sosyaller. Bıyıklı Matematiğin 10 günde temel atma kitabını ve matematiğin ilacı soru bankasını önceden satın almıştım ancak bir türlü başlayamıyordum. Geçtiğimiz haftalarda kampa başladım ve 6. gündeyim, konuları güzelce anlıyorum ancak soru çözemiyorum. Kamp kitabındaki soruları bile çözemedim. Çünkü kitabı aldığım vakite göre geç başladım ve hafta içileri konu anlatımından sonra soru çözecek vaktim kalmıyor, kalsa bile yorulmuş oluyorum. Haftaya okul yazılıları var o zamana kadar bitirmem gerekiyor, ne yapabilirim ?

Dostum eğer sınava hazırlanıyorsan TYT'yi deneme çözerek. AYT'yi konu işleyerek öğrenirsin. Çok fazla TYT bilgi yapma ağırlıklı olarak soru çözümünden ilerle. Soru çöz 1 hafta eksik olan kısımlarına bak. Yoksa TYT çok fazla sürüyor. AYT ise tam tersi sürekli konu anlatımı işlemen gerekiyor. İyi çalışmalar sana.

Özellikle sayısal alanda eksiklerim var deneme çözersem sayısal alanın büyük çoğunluğu boş kalır.

@t4can tyt konularını sağlam bitirmiş kişiler için geçerli bu dediğiniz. Onun dışı klişe de olsa konu çalışması yapılmalı tyt konuları için de, ayt temelini oluşturuyoruz sonuçta.

Konu çalışmasından sonra vaktiniz kalmıyorsa en sağlıklısı soru çözümünü okulda yapmak, geçen sene öyle yapıyordum ben. Bir teneffüste bile bir test çözersiniz, bu şekilde ilerleyince hem okul daha verimli oluyor hem de derdiniz azalıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…