TYT matematikte nasıl ilerlenmeli?

ernn1

Femtopat
Daha fazla  
11.sinifa bu yaz geçeceğim bıyıklı matematik 10 günde temel atma kampını tamamladım. Temelim zaten çok kotu değildi ama tam anlamıyla iyi şu anda. Elimde Eyüp b TYT vdd ve bir kolay bir tane de orta düzey kaynak var bu iki kaynağı aynı anda mi kullanmam lazım yoksa birini bitirip diğerine mi başlamam lazim? Başka bir öneriniz varsa da paylaşırsanız sevinirim. TYT hakkında ve 11.sinif hakkında yapmam gerekenleri de yazarsanız sevinirim.

Ben kendi yaptığımı söyleyeceğim:
11.sınıfa kadar gram matematik çalışmadım ve YKS için çalışıyorum şu an. Matematik için mert Hoca'nın kamp ders kitabı ve soru bankasını aldım oradan ilerliyorum. 70 günlük kamp bitince yeni kaynak almayı düşünüyorum fakat 35. gün canım isterse yeni kaynak alırım ilk konuları oradan unutmamak için çözerim ve kampıma devam ederim. Ben böyle yapmayı düşünüyorum, Eyüp B'yi kime sorsam matematikte belli bir yere gelince ondan ders dinle dedi.

İkisini paralel götürün fakat kendinizi çok sıkmayın. Eyüp b Vdd'ye göre ilerleyin. Bu 2 kaynağı çözerken orijinal TYT matematik alın ve o kitaptan konuları turlayın. 12. sınıf olana kadar bence günde 2-3 saat ders çalışmak yeterli. 11. sınıfta okula gidip eve döndükten sonra o gün gördüklerinizi tekrar edip 1-2 test çözün yeter. Onun dışında TYT matematik ve TYT Türkçe odaklı gidin.

Temelini atmışsın. Konu anlatım kısmını Eyüp B ile izle, soruları da acil matematiğin ilacı kitabını satın alıp kafa göz dal. Baktın ki kolay geliyor ve akıp gidiyorsun, problemlere kadar bitir o kitabı. Sonra 345 alırsın ikisini paralel götürürsün. Sonlara doğru da orijinal veya 3D alırsın matematik olursun artık.

Hocam zaten matematiğin ilacı var bir de Bilgi Sarmal'a sahibim problemler içinde ayrı kitabım mevcut.

Hocam zaten matematiğin ilacı var bir de Bilgi Sarmal'a sahibim problemler içinde ayrı kitabım mevcut.

O ikisi gayet güzel. Kolayı ilaçtan vurursun, üstüne de BS'yi çözersin. Problemler için hangi kaynak var?

Yine aynı iki kaynak mevcut.

Onlar da mükemmel o zaman. Geriye çalışmak kalıyor. Kendini çok sıkma, sıkıldığın an at kalemi takıl kafana göre. Ama bu demek değil ki yazın salayım, yazın çalışan kazanır bunu da unutma.

Eyvallah hocam sağ olasın o zaman bs ve matematiğin ilacını paralel mi kullanayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…