TYT matematikte nasıl ilerlenmeli?

Daha fazla  
Arkadaşlar özel hoca ile temel attım orada temel atmam bitti üstüne pekişsin diye 10 günde temel atma Zeduva yayınları 7. gündeyim. Bugün de 10 günde problemlere temel atma kampını aldım. 11. sınıfım. Yazın da geometriyi bitireceğim. Denemelerde 7-8 arası yapıyorum.

Ve acil yayınların denemesini aldım. Problemlere çalışıp orada ilerlemeyi düşünüyorum.

Denemeye geçmek için çok acele etmişsiniz, onu bir rafa kaldırın. Her şeyden önce elinizdeki matematik kampını bitirin. Sonra problem kampına başlayıp yanına 345 TYT matematik soru bankasını çekersiniz. İsterseniz geometri de çalışın, vaktiniz varsa çok iyi olur hatta.

Teşekkürler hocam. 11. sınıfta şu anlık paragraf ve TYT mat çalışsam sizce yeterli mi TYT için?

Yazın da feni bitiririm.

Teşekkürler hocam. 11. sınıfta şu anlık paragraf ve TYT mat çalışsam sizce yeterli mi TYT için?

Yazın da feni bitiririm.

Gayet yeterli. En büyük pişmanlığımdır, keşke yapsaydım bunları zamanında. Şu an bunlarla uğraşmaz, sadece fen + AYT uğraşırdım ki kalan zamanda bunlarla tek uğraşmak demek iş bitmiş demektir.

Yazın fenin yanına geometri de eklerseniz on numara olur aslında.

Temelini oluşturduktan sonra her gün TYT denemesi çöz video çözümlü alıp her gün çözersen yanlışlarına da bakıp video çözümüyle nerede hata yaptığını öğrenip en çok hangi konuda hata yapıyorsan onun üzerine gidersin. Ben böyle yaptım 1 ayda netlerim uçtu 10 netten 25 nete falan çıkardım.

11. sınıf olduğunu yeni okumuşum bu dediğimi seneye yaparsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…