TYT matematikte ne yapılmalı?

Hocam bu 55 günlük kampın 12 konu videolarını izlemek istiyorum kaça kadar izlemeliyim? Bana 10 net yeterde artar bile
3 4 5 için bir kamp var mı varsa link atar mısınız hocam.

3-4-5 kitap bea matematik kitabı.
Bu videoları nasıl izliyorsunuz vallahi helal olsun acayip yavaş anlatıyorlar.
Matematik demek eline kalemi alıp uğraşacağın bir derstir. İlk başta biraz anlamasın sonra takır takır saat gibi yaparsın.

2X de izliyorum hocam adam 2X olmasına rağmen yavaş konuşuyor bu test kitabı beni zorlar gibi bayağı kötüyüm matematikte.

2X de izliyorum hocam adam 2X olmasına rağmen yavaş konuşuyor bu test kitabı beni zorlar gibi bayağı kötüyüm matematikte.
Sen bu kitabı bitir üstüne karekökü bitirsin 25 net yaparsın.
Benim zamanımda 3-4-5 yoktu ben 34 net yapmıştım. (Sadece Karekök ve Birey B ve C yi çözdüm.)
Kpss matematik 29 net yapmıştım.

Sen bu kitabı bitir üstüne karekökü bitirsin 25 net yaparsın.
Benim zamanımda 3-4-5 yoktu ben 34 net yapmıştım. (Sadece Karekök ve Birey B ve C'yi çözdüm.)
KPSS matematik 29 net yapmıştım.

Akşam sipariş edeceğim hocam teşekkür ederim. O kadar net yapabileceğimi hiç düşünmüyorum

Matematikte tek sır sabırla çalışmak ilk başlarda uzun bir süre belki 1 net bile yapamayacaksın ama konular biribiriyle bağlantılı olduğu için konular ilerledikçe bir anda yapabildiğini fark edeceksin. Ayrıca videolar uzun doğru 2X te izlemeyi dene. Bir süre sonra alışıyorsun. Ama anlamazsan 1.5X te olabilir. Ayrıca mutlaka hocadan önce sen uğraş sorularla ve konu bitince bol soru çöz.

Hocam bir sorum olacak 55 gündeki kampta ben sadece 12 konuyu dinlemek istiyorum kaça kadar izlemeliyim?

25. güne kadar izle hocam ve mantık, veri istatistik konularınıda izle 2-3 saatte helledilecek konular ve her sene soru geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…