TYT matematikte sorularda takılmak normal mi?

ilk5000

Zeptopat
Daha fazla  
Arkadaşlar TYT matematiğe geçen haftalarda başladım birinci derece denklemlerdeyim şu an. Bu ve bundan önceki konulardan soru çözerken takıldığım sorular oluyor. 345 ve mikro çözüyorum 345 te 2,3 veya 4 oluyor. Mikroda ÖSYM tarzı testlerde bazen 1-2 oluyor ve bu durum beni geriyor dürüst olursak. Bu normal mi yoksa bir sıkıntı mı var bende?
Tavsiyelere açığım, kendimi nasıl geliştirmeliyim?
Metin parkur, mikro VE345 çözüyorum. En son 3 ay önce girdiğim bir denemede netim 5 10 arası gibi çok çok düşük bir seviyedeydi.
Sizce artar mı?

Hocam her konunun zorlayıcı soruları vardır. Daha fazla soru çözdükçe daha çok soru kalıbına hakim olacaksın o kadar boşun olmayacak merak etme. Ayrıcabitirdiğin konuları iyice pekiştirmeden geçme tyt matematik ayt matematiğin de temelini oluşturuyor.

İnşallah hocam inşallah teşekkür ediyorum

Konu anlatımını düzgün bir şekilde anlayıp soru bankasına abanmak lazım hocam. Ne kadar çözemediğiniz soru olursa o kadar da yeni tarz soru görmüşsün demek olur.

Bu gayet normal bir şey. Artar.

Soruyu özemeyince video çözümünü açın, izleyin. Ardından video çözümünü kapatın ve kendiniz mantığı açıklayarak o soruyu çözün.

Bu gayet normal bir şey. Artar.

Soruyu özemeyince video çözümünü açın, izleyin. Ardından video çözümünü kapatın ve kendiniz mantığı açıklayarak o soruyu çözün.
inşallah hocam çok teşekkür ederim tavsiye için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…