TYT matematikte soruları çözemiyorum

Melody0644

Decapat
Daha fazla  
TYT matematikte bir konuyu izleyip anlıyorum soruları çözmeye gelince yarısını yapıyorum yarısi boş, bu durumda boşuna çalışmış hissi veriyor ve yapamayacağım diye moralimi bozuyor. Daha bunun AYT matematigi var burada zorlaniyorsam orayı hiç yapamayacağım demek ki.

Hocam belki de temeliniz eksiktir. Netleriniz ne durumda peki.

Kimi izliyorsun? ve izlediğin kişi soru çözümüde gösteriyor mu?

Hocam belki de temeliniz eksiktir. Netleriniz ne durumda peki.

Netlerimi bilmiyorum ama matematik netim kesin 0-5 arası.

Kimi izliyorsun? Ve izlediğin kişi soru çözümüde gösteriyor mu?

Bıyıklı matematik izliyordum soru çözümü var ama çok boş soru bırakıyorum ayrıca yeni nesilleri hiç yapamıyorum zaten.

Bıyıklı matematik izliyordum soru çözümü var ama çok boş soru bırakıyorum ayrıca yeni nesilleri hiç yapamıyorum zaten.
Konuyu dinledikten sonra soru çözümüne atlama,youtube'dan hocaların o konu hakkında soru çözümlerini izle.Konuyu anlamak soruyu rahat çözebileceğimiz anlamına gelmiyor.Çünkü daha o konudaki soru tarzları,soru çözüm metodları ve yorumları hakkında bir şey bilmiyorsun.Ayrıca önce temelini geliştir.

Matematiğin ilacını aldım işe yarar mı?

Matematiğin ilacını aldım işe yarar mı?
Evet,güzel bir seçim olmuş. O kitabı video çözümleriyle ve konu anlatımlarıyla paralel olarak bitirebildiğin kadar hızlı bitirip orta-zor seviye bir kaynağa geçersin.

Evet, güzel bir seçim olmuş. O kitabı video çözümleriyle ve konu anlatımlarıyla paralel olarak bitirebildiğin kadar hızlı bitirip orta-zor seviye bir kaynağa geçersin.

Elimde bir de 345 var matematiğin ilacına çok kolay diyorlar gerek yok diyorlar.

TYT matematikte sorunun çözümünü bi kere öğrensen kolay gelir ya bolca soru çözümü izle nasıl yapılıyor öğren ya da bazı test kitapları oluyor kolay-orta-zor sorular var içinde onlardan çöz çözemediklerini internette sor ya da hocana sor. Çözüm taktiğini bi kere öğrensen gerisi kolay olucağını düşünüyorum.

Bide şuan çalıştığın konu ne?

Asal sayılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…