TYT matematikte temel oluşturmak için soru bankası önerisi

Hocam bence Aktif ve İlacı eş zamanlı yürütün , zaten zor kaynaklar değil konuyu anladığınız zaman ikisinide çözersiniz ve bir zaman sonra aktif kolay gelicek o zaman ilacı bitirirsiniz ondan sonra 345 .

Hocam bence Aktif ve İlacı eş zamanlı yürütün , zaten zor kaynaklar değil konuyu anladığınız zaman ikisinide çözersiniz ve bir zaman sonra aktif kolay gelicek o zaman ilacı bitirirsiniz ondan sonra 345 .
Hocam aktif kaç günde biter?

Konular kolay olduğu için (soruları zor gelebiliyor temelde kolay konular) kitapta kolay olduğu için bence kendinize inanıp düzenli çalışırsanız 1 ay içerisinde biter ama önerim tek kitap focus değil aynı anda birden fazla kaynağı çözmeniz dediğim gibi ilacı ve aktifi birlikte götürün.

Ayrıca önemli olan kendine inanman düzenli ve disiplinli çalışırsan her türlü başarırsın , pc mühendisliği istiyorsan matematiği daha çok göreceksin matematiği sevmeyi öğren sadece konu olarak değil hayatta nerde nasıl kullandığına bilgisayarlarda ne amaçla kullanıldığınıda öğren(bu sayılarda olmaz ama fonskiyonlarda vs. olur).

Ayrıca sayılarla vs. boğuşurken geometriyi unutma birlikte götür.

Şahsen ben ilk başladığımda aktif ve ona yakın zorlukta olan karekök'te 1-2 saat arasında 400-500 arası soru çözdüğüğümü hatırlıyorum. Tabii ilk zamanlarda motivasyon full'dü, sıkılma yoktu ve konular karmaşık değildi. Sonra da seviyemin altında olduğunu hissettiğim için bırakmıştım çünkü gerçekten sıkılmaya başlamıştım. Hep aynı soru tipi vardı, önermememin en büyük sebebi de bu zaten. Hep aynı soru tipleri var sadece rakamları değişiyor, bir yerden sonra hem öğrenmeyi bırakıp ezberlemeye başlıyorsun hem de sıkıyor.

Şenol hoca alıştırmalarla matematik kitabı ona bakabilrsin kendi yt kanalında kitab konu anlatım ve çözüm videosu var

Hocam ben hâlâ 12 gidiyorum senin için matematik hocama salı günü soracağım belki sana bir şeyler önerir ama bence matematiği halledersin. Bayağı deneyimli bir hoca umarım bir yararı olur.

Hocam iyi hoşta ilaç temel seviye değil. Önce temel atmam lazım. Full aktif matematiğe odaklanırsam belki bir 15 günde bitirip TYT'ye çalışırım Bıyıklı matematikten. Çünkü ikisini aynı anda çözmeye kalkışırsam ilacı çözemem büyük ihtimal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…