TYT matematikten 10 net en rahat nasıl yapılır?

KarakayaAdem

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar hedefim minimum 10 net. Hedefime yetiyor. Acilmatematik kitabına başlamıştım onu bırakıp karekök 0'a geçsem 10 net çıkarabilir miyim? Şu an TYT matematikte basit 4,5 soruyu yapabiliyorum.

Edit: Matematiğin ilacı da iyi midir? O da aynı şekilde 10 net çıkartır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hız ve Renk olabilir 10 net için. Zaten ilk 10 soru kolay veya sözel mantık oluyor. Mart sonuna kadar konu çalıştıktan sonra Nisan ayından itibaren ne kadar eksik olursan ol branş denemelerine başla. TYT Matematik deneme ile yükseltilir.

Kolay kaynaklardan orta düzey kaynaklara doğru bir rota çizin. İnternette TYT Matematik zorluk dağılımı diye aratırsan kaç sorunun kolay ya da orta düzey olduğunu anlarsın. ÖSYM bu planın dışına pek çıkmıyor.

Göz ucuyla baksanız yaparsınız hocam 10 neti. Daha yüksek hedefler koyun bence.

Göz ucuyla baksanız yaparsınız hocam 10 neti. Daha yüksek hedefler koyun bence.
Hocam 10 net yeterli benim için fenden de biyolojiyi neredeyse fullüyorum. 30 civarı Türkçe, 16 civarı da sosyalim var; yetiyor yani.

Hocam 10 net yeterli benim için fenden de biyolojiyi neredeyse fullüyorum. 30 civarı Türkçe, 16 civarı da sosyalim var; yetiyor yani.
Hayat senin hayatın ama kalan sürede 20-25 yapılabilir. Kendini 10'a şartlama bence.

Dilci olarak 10 net çıkarmanın zorluğunu inanın anlıyorum. Bir kursa gidebiliyorsanız gidin, bulabildiğiniz giriş seviyesi kitapları bitirin ve özellikle Türkçe netinizi 35'in üzerine, hatta yapabiliyorsanız fulleyin derim matematikte 10 net çıkmazsa diye.

Sağ olun yardımlar için. Matematiğin İlacı'nı alacağım sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…