Arkadaşlar hepinize iyi günler dilerim, başlikta da gördüğünüz gibi TYT matematikten günde 1 konu bitirmek normal mi? Ben böyle yapıyorum da arkadaşlarim çabuk unutursun diyorlar. Sizce ne yapmaliyim?
Bazı konular olabilir ama her konuyu 1 günde bitirmek bence olmaz çünkü bitirme gözü ile bakmıcaksın soru tiplerini de görmen ayrıca anlama gözü ile bakman gerekir
Bazı konular olabilir ama her konuyu 1 günde bitirmek bence olmaz çünkü bitirme gözü ile bakmıcaksın soru tiplerini de görmen ayrıca anlama gözü ile bakman gerekir
Hocam şuan problemlerdeyim bitmek uzere sadece problem ve öncesi konularini birer günlerde bitirdim problem sonrasi konularini haftalara falan yaydim fonksiyon binom permutasyon olasilik gibi
Arkadaşlar hepinize iyi günler dilerim, başlikta da gördüğünüz gibi TYT matematikten günde 1 konu bitirmek normal mi? Ben böyle yapıyorum da arkadaşlarim çabuk unutursun diyorlar. Sizce ne yapmaliyim?
Bilgi sarmal ilerliyorum denemeler için de karekok tyt mat (karekok 0 değil) onun dışında 345 3d çozmustum geçen sinavda temelim baya iyi denemelerde 20 aşagisi gelmiyor geo hariç duzenleyeyim geçen sene de bu şekilde gitmiştim(temelim yokken) ama arkadaşlarim ve hocalarima sordugumda böyle gidersen senin için kötü olur diyorlar nasil bir yol izlemeliyim ona da cevap verirsen sevinirim
Bilgi Sarmal ilerliyorum denemeler için de karekok TYT mat (karekok 0 değil) onun dışında 345 3D çozmustum geçen sinavda temelim bayağı iyi denemelerde 20 aşagisi gelmiyor geo hariç duzenleyeyim geçen sene de bu şekilde gitmiştim(temelim yokken) ama arkadaşlarim ve hocalarima sordugumda böyle gidersen senin için kötü olur diyorlar nasıl bir yol izlemeliyim ona da
Eğer soru bankasını test atlamadan ve konuları soru çözümüyle beraber iyice izliyorsan sıkıntı yok ama örneğin yüzde problemlerini tek günde bitirirsen sağlıklı olmaz. Ben TYT matta orijinal+ Eyüp b gidiyordum ortalama bir konuda ilk gün konu anlatımı+ kolay testler ikinci gün soru çözümü+ zor testler yapmıştım bayağı verim aldım. Tabii bu ortalama olarak söylüyorum mesela fonksiyon gibi uzun, veri gibi tek günlük konularda var
Eğer soru bankasını test atlamadan ve konuları soru çözümüyle beraber iyice izliyorsan sıkıntı yok ama örneğin yüzde problemlerini tek günde bitirirsen sağlıklı olmaz. Ben TYT matta orijinal+ Eyüp b gidiyordum ortalama bir konuda ilk gün konu anlatımı+ kolay testler ikinci gün soru çözümü+ zor testler yapmıştım bayağı verim aldım. Tabii bu ortalama olarak söylüyorum mesela fonksiyon gibi uzun, veri gibi tek günlük konularda var
Hocam çok işe yariyorsa sizin uyguladiginiz sistemi uygulamak isterim bide ayt mata ne zaman başlanmali biraz hızlı konu bitiriyorum ayt konularini erken den bitireyim diye
Hocam çok işe yariyorsa sizin uyguladiginiz sistemi uygulamak isterim bir de AYT mata ne zaman başlanmali biraz hızlı konu bitiriyorum AYT konularini erkenden bitireyim diye
Hocam ben geçen sene sınavda 23'e 2 yaptım şu an her deneme 35 civarı soru işaretleyebiliyorum yani gerçekten işe yarıyor. AYT için sanırım mezunsun temelin vardır diye düşünüyorum ben en geç bu ay sonu başlayacağım en geç Mart ayının sonuna kadar lti fasikül+ 3 soru bankası yetişecek şekilde hesapladım. Tabii ben eşit ağırlığım biraz rahatım eğer sayısalsan ders yükün fazla olduğu için biraz daha çalışman gerekebilir ama zaten kasım'da başlamak sayısalcı için de çok geç bir tarih değil hele mezunsan yetiştirirsin acele etme
Hocam ben geçen sene sınavda 23'e 2 yaptım şu an her deneme 35 civarı soru işaretleyebiliyorum yani gerçekten işe yarıyor. AYT için sanırım mezunsun temelin vardır diye düşünüyorum ben en geç bu ay sonu başlayacağım en geç Mart ayının sonuna kadar lti fasikül+ 3 soru bankası yetişecek şekilde hesapladım. Tabii ben eşit ağırlığım biraz rahatım eğer sayısalsan ders yükün fazla olduğu için biraz daha çalışman gerekebilir ama zaten kasım'da başlamak sayısalcı için de çok geç bir tarih değil hele mezunsan yetiştirirsin acele etme
Hocam ben ayni yoldan devam etme karari verdim hizlica bitirip eksikliklerimi denemelerle gidericem tum konulari erkenden bitirip 2-3 ay kala full denemele cozcem tyt-ayt ama oneriniz için teşekkür ederim geometriniz iyiyse eğer geometri hakkinda tavsiye verebilirmisiniz başladim ama çok zorlaniyorum da
Hocam ben ayni yoldan devam etme karari verdim hizlica bitirip eksikliklerimi denemelerle gidereceğim tum konulari erkenden bitirip 2-3 ay kala Full denemele çözeceğim TYT-AYT ama oneriniz için teşekkür ederim geometriniz iyiyse eğer geometri hakkinda tavsiye verebilir misiniz başladım ama çok zorlaniyorum da
Geometride sıfırdım bu yaz Eyüp b+345 gidiyorum son deneme 7 net yaptım epey geliştirdi. Geometride tek olay sabretmek bence ben geçen sene de geometri çalışmaya başlamıştım ama üçgen çok zorlamıştı bende bırakmıştım. Şu an çok iyi üçgen yapabiliyorum