Evet bu yıl giriyorum sorma aklım 5 ay kala başına geldi zaman yumurta dayaninca yerine geliyor kafa bir de vakit bulamadım işte hem iş hem annem keyifsizdi bir de köye geldik bir şeyler yapmaya çalışıyorum çok büyük bir hedefim yok ama 4 yıllıklarda Balıkesir ve yakını görebileceğim bir üniversite istiyorum sözelim iyi o yüzden fizik kimya mat falan abanıyorum 200K içine falan girebilirsem gireceğim en kötü durumda ailem ikna olursa 2.mezuna bırakma fikri son seçeneklerim arasında ama aklımda hala akrabalar ve yakınlar sinirimi moralimi bozuyor iştebilirsin tipik mezunların sorunları.
Geçen yılda girmiştim ama ona neredeyse hiç çalışmadım sadece TYT girdim 300'lerde puan aldım çıktım OBP'yle falan artıyordu yine biraz da tam kaç puan hatırlamıyorum feni falan full boş bırakmıştım mat da birkaç soru yaptım onun dışı sosyal Türkçe falan hepsini çözdüm. Ama sosyalde bütün soruları yapmama rağmen 4-5 soru yazılmamışmı benmi yanlış kodladım sistemde bütün hepsi gözükmüyordu din falan hepsini çözmüştüm.