TYT-MSÜ Türkçe konu elenmeli mi?

Hocam Kadir hoca gereksiz fazla uzatmış. 2 haftanın konusu bunlar. Siz bence bir Rüştü hocaya şans verin emin olun boşuna söylemiyorum. Sadece Rüştü hoca ile ben bunu yapabildim. Bence sizde yaparsınız.

Ben geçen sene 52 net yaptım. Kara ast. Da gelmişti Sahil güvenlik ast. Da gelmişti. Kara subaylık da gelmişti.

Teşekkür ederim arkadaşlar, dediğiniz gibi biraz fazla uzadı sanırım bu iş. En kısa sürede bitirmiş olmam lazım. Sağ olun

Aker Kartalı öneririm zira Rüştü Hocayı herkes anlayamayabiliyor. Aker hoca sadece sınava yönelik ve sınavda çıkmış örneklerle ilerliyor videolar kısa ve sayısıda çok değil sınavda çıkması potansiyel konuların hepsini günde 6-7 saatle 3-4 günde süpürebilirsiniz.

Hocam astsubaylık geçen sene 45 net ile kapattı. Bu sene kadın alım olacağını da varsayarsak 50 netlere kadar çıkabileceğini düşünüyorum.

Geçen sene 48 net ile Kara Harp Okulu kazandım ve gittim hocam. O kadar yükselmez netler.

Hocam sizi bilmem ama ben dil bilgisi direk çalışmıyorum sonuçta Türkçe'nin nerdeyse 30-33 sorusu paragraf 3-4 tane de yazım yanlışı var e kaldı 3 tane dil bilgisi sorusu sözel veya eşit ağırlık olsan neyse diyeceğim de yine yapılmaz. Başlarda bakıyordum ben ama cidden çok zor geliyordu zaten çocukluktan beri sözel derslerde kötüyüm bu yüzden direk bırakmaya karar verdim zaten sayısalcı olduğum için sayısal derslere basmam çok daha önemli.

Yanlış soru dağılımı yapmışsın. 28-30 paragraf. 1-2 yazım yanlışı. Geri kalan da dil bilgisi. Her sene minimum 8 soru dil bilgisi gelir. 3 değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…