TYT nasıl çalışılır?

WolreaG

Hectopat
Makaleler
4
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 570, 8 GB RAM, i5-4590
Merhaba. 10. sınıfım ve dönem bitecek, yazın TYT'yi bitirmek istiyorum. Normalde video video ilerlemek isterdim fakat düzen yapamadığım için kamp olarak yapmak istiyorum. 30, 60 ve 90 günlük kamplar görmüştüm önceden fakat şu an hatırlamıyorum. Hayali olan birisiyim birisi iç mimar diğeri psikoloji, eşit ağırlığım. Lise temelim yok, yani hiçbir konuyu hatırlamıyorum. Soru bankası alabilirim o kamp ile ilgili. Bu yaz çalışacağım -sabah 8'den akşam 6ya kadar- ve akşam 6'dan 12ye kadar zamanım var bunun yarısını derse ayırabilirim, 90 günlük kamplar varsa önerilerinizi alırım. Teşekkürler...

Evet haklısın fakat istediğim bölümler zor bölümler.
Hukuk desen neyse de psikoloji iç mimar bunlar girmesi çok zor bölümler değil. Ayt matematiği halledersen kesin girersin. Ama daha 10’u yeni bitirmişsin yazın kendini paralayıp tyt çalışman sana kayda değer bir şey katmaz. Enerjini 11. sınıfta ayt’ye sakla.

Öncelikle bütün konuları bir kağıda yazın ve eksik gördüklerinize çalışın sonrasında bir deneme çözün ve yanlışlarınıza neyin sebep olduğuna bakın sonrasında bunlarada çalışın bunu istediğiniz netleri alana kadar tekrarlayın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı