TYT nasıl geçti?

Dil bilgisi gelmeyeceğine o kadar emindim ki sadece cümlenin ögeleri çalıştım oda gelmedi boşuna gitti.

Bazı Türkçe sorularının Çoklu doğru cevabı vardı resmen. Hangisi en en doğrusu diye arattılar bize bu yüzden diğer derslere zaman yetmedi. Büyük Tuzak atıp atıp duruyorlar cidden çok saçma. Ben böyle beklemiyordum şahsen.

Dil bilgisi gelmeyeceğine o kadar emindim ki sadece cümlenin ögeleri çalıştım oda gelmedi boşuna gitti.
Cümlenin Öğeleri geldi hocam ama 1 tane. Normalde 2 tane soruluyordu. adamlar bu konuyu da eksik verdiler bize.

Şimdi yani biz deney faresi gibiyiz her şekilde sınav tipi yapıyorlar işte uzun düşündürücü sorular + zor matematik + süre yetişmeme sıkıntısı mesela bu sınavda bunu denediler.

Ben böyle 2024 tipi bekliyodum ama olmadı.

Şimdi yani biz deney faresi gibiyiz her şekilde sınav tipi yapıyorlar işte uzun düşündürücü sorular + zor matematik + süre yetişmeme sıkıntısı mesela bu sınavda bunu denediler.
Hocam dediğim gibi bu sınav Bilgi değil tamamen hıza bakıyordu. Ki bu en saçma kısmı zaten. Türkçe sorularını hızlı hızlı yapmak sallamaktan bile daha beter bir duruma sokar insanı. Öbür sene herhalde Direk sözel olacak matematik 3.Türkçe.

Hocam sosyale zor diyenler paragraf bilgisi ile sosyal çözmek isteyenler. Bilgisi olan birisi o sosyali çok rahat ayıklar. Sadece felsefe de çok zor cevabının kişiden kişiye değişeceği birkaç soru vardı.

Vallahi tahminlerin hepsi boşuna adamların gerçekten nasıl soracağını kestirmek imkansız nereden geliyor akıllarına böyle fikirler oda garip.

Adamlar en kolay soru kalıplarını bile kümeyle falan birleştirip suyunu çıkarmışlar. Yarın ki AYT matematiği ortalama bekliyorum. Bu sınavda psikolojik açıdan çökenler yarın ki AYT matematikte de çuvallayacak.

Hocam sosyale zor diyenler paragraf bilgisi ile sosyal çözmek isteyenler. Bilgisi olan birisi o sosyali çok rahat ayıklar. Sadece felsefe de çok zor cevabının kişiden kişiye değişeceği birkaç soru vardı.
Hocam tarih ve Coğrafya paso paragraftı Kolay demiyorum ortalama bir Sosyaldi. şahsen ben Tarih ve Coğrafya ve Din kısmını güzel ayıkladım ama Felsefe çok sıkıntıya düşürdü.

Sosyal gerçekten kolaydı felsefe hariç filozof yazmış büyük ihtimal. Coğrafya da bir tane bilgi sorusu gibi bir şey vardı oda işte harita sorusuydu dünya da v olacak cevabı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…