TYT nasıl halledilir?

Azataydın

Hectopat
Daha fazla  
Kankalar şimdi 12 geçiyorum, öneri lazım.

Kankalar şimdi ben günlük paragraf çözüyorum (Sıfır Risk), kitabın yarısındayim şu an ve zorlamaya başladı, ne yapmalıyım? Bir de şu lanet dil bilgisine başladım bugün ilk konu ses bilgisi hiçbir şey anlamadım, ne yapabilirim? Bir de genel olarak bu yaz nasıl çalışmalıyım? (EA'yım YBS istiyorum) Akdeniz Üniversite istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Matematiğin nasıl bilmem ama eğer zayıf isen temel bir kitap al mert hocayı izle bu temel kitap ile kampı yürüt konu öğren soru çöz kamp bitince daha üst seviye bir matematik kitabı al.
Matematiğin ilacı aşırı öneririm benim inanılmaz işime yaramıştı başlangıç seviyesi için.

Ses bilgisi on numara efsane konudur. TYT'te Türkçe, Sosyal vb bunları sıra sıra ve belli bir düzene göre halletmen lazım

Öncelikle yapman gereken şey: Kendine bir saat belirleme.
Okuldan eve geldiğin gibi biraz dinlen ve yorgun olmadığın bir saatte açıp soru çözmeye başla, ardından başka dersin sorularını çöz. Molaları kendi vaktine göre ayarlamalısın.

Matematiğin nasıl bilmem ama eğer zayıf isen temel bir kitap al mert hocayı izle bu temel kitap ile kampı yürüt konu öğren soru çöz kamp bitince daha üst seviye bir matematik kitabı al.
Matematiğin ilacı aşırı öneririm benim inanılmaz işime yaramıştı başlangıç seviyesi için.
Mat bıyıklı in kampını izlicem şuan 5 net civari

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı