TYT neti 35 geçmiyor

ilkay kalfa

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Gskill:16 Gb (2x8) Ram
R5 5500
Msı rtx 3060
1tb m2 ssd
Selam arkadaşlar, TYT netim bu şekilde, üç tanesine girdim. Matematik zaten Allah'a emanet, dört doğru sekiz yanlışım çıktı en son denemede. Türkçe 15-18 falan, geri kalanı da sosyal fen falan. Sosyalim normalde çok iyi fakat nedense 7-8 net falan geliyor. Mezunum, çok geç kaldığımı düşünüyorum. Son fırsatım, tekrar tekrar mezuna kalamam, hem maddi hem de psikolojik açıdan bitirir beni. Sayısaldan gireceğim, ilk 100k hedefim, 120k falan da olsa oluyor. Sizce nasıl çalışmalıyım? Konuyu dinliyorum, soru çözerken takılıp kalıyorum. Tekrar alışkanlığım pek yok ya da nasıl yapılır bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani çok geç kalmadın ancak daha fazla da oyalanmaman lazım. TYT Matematik ve Fen'e serisinden başlayıp halletmen lazım güzelce. Sosyal'e şuan çalışmasan da olur. Türkçe'de ise kendine bir paragraf rutini oluşturup Dil Bilgisi'ni halletmen lazım. Bunları halledince de AYT başlayabilirsin.

Soru çözerken takılıyorsan da demek ki o konuyu halledememişsin. Tekrar alışkanlığında ise özellikle biyoloji için çok önemli bu durum. En azından her hafta bir kere tekrar yapıp alışkanlık haline getirmen lazım. Kısa kısa çıkardığın notlar, çözdüğün/çözemediğin sorular bunlara baksan bile tekrar etmiş olursun.

Hocam biyoloji paragraf sosyal bunları halledeceğimi düşünüyorum ama beni asıl endişelendiren geri kalanı özellikle matematik bıyıklı matematiğin temel atma kampını bitirmek üzereyim sizce TYT kampı için selim hoca mı mert hoca mı Eyüp b biraz zor geliyor bana.

@ilkay kalfa Eyüp hoca konuyu anlatırken temelden alıyor aslında, sadece sorularda o sıfır nereye gitti bu neden buraya geçmedi gibi kafan karışabilir. Onun dışında gayet sağlam bir hoca.
Selim hoca ile Mert hoca ikisinden birisini izleyeceksen de sana kalmış, hangisinin anlatımı hoşuna gidiyorsa onu izle.

Teşekkür ederim hocam Eyüp hocanın videolarını tekrar bir bakayım onun dışında büyük ihtimalle selim hocayı dinlerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…