ZesuN Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 2.621 Çözümler 8 Yer Berlin 19 Mayıs 2024 #31 Hiç durmadan paragraf çözmenizi tavsiye ederim sadece.Onun haricinde bu kadar az sürede en fazla konu tekrarı yapabilirsiniz.Dediğim gibi konu anlatımı değil konu tekrarı.Eğer mezuna kalmayı düşünüyorsanız sıfırdan alın gitsin.
Hiç durmadan paragraf çözmenizi tavsiye ederim sadece.Onun haricinde bu kadar az sürede en fazla konu tekrarı yapabilirsiniz.Dediğim gibi konu anlatımı değil konu tekrarı.Eğer mezuna kalmayı düşünüyorsanız sıfırdan alın gitsin.
4 499604 Hectopat Katılım 7 Kasım 2021 Mesajlar 2.386 Çözümler 1 19 Mayıs 2024 #32 mertkrdmr dedi: Hocam sürekli böyle konu açıyorsunuz ciddi misiniz acaba. Dehb olduğunuzu da hatırlıyıyorum ancak buraya konu açmak yerine hekime danışıp garanti konulara çalışmanız daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Ciddiyim gayet hocam. Hekime danıştım ancak bir ilerleme sağlayamadım.
mertkrdmr dedi: Hocam sürekli böyle konu açıyorsunuz ciddi misiniz acaba. Dehb olduğunuzu da hatırlıyıyorum ancak buraya konu açmak yerine hekime danışıp garanti konulara çalışmanız daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Ciddiyim gayet hocam. Hekime danıştım ancak bir ilerleme sağlayamadım.