TYT netleri artmıyor

Centilmen06

Decapat
Daha fazla  
TYT netlerim 40 küsurlere sabitlendi adeta. Bu durumu nasıl düzelteceğim? Sınav güzel geçti derken sorular yanlış çıkıyor. Artık bıktım bu iş olmayacak gibi.
(Türkçem özellikle yetersiz geliyor)
Matematik netim: 10.
Türkçe: 22.
Sosyal: 10.
Fen: 2-3
Bazen ise netlerim 55 60 falan oluyor ama o denemeleri evde çözüyorum. Gittiğim dershanenin denemelerine girdiğimde hep 40'larda geliyor. (en son Özdebir denemesine girdim oda 41 geldi)

Deneme analizi yapıyor musunuz ? Hangi konularda yanlış yapıyorum veya neden yanlış yapıyorum. Kendinize bunu sorun.

• 17 Aralık 2024 konu açtığını hatırlıyorum deneme analizi ve nerde hata yaptığını detaylıca incele eksikleri eyüp hocadan hallet soru tarzlarını çözerek

Paragraf ve muhtemelen de felsefe ve dindeki okudugunu anlama sorularinda eksigin vardir diye tahmin ediyorum. Bunlar üzerine biraz yoğunlaşman gerekli.

Sayısal, 300k içine girmem lazım.

Gerçekten tecrübesizim.
hocam yapay zekaya başvurdun mu sormadıysan direkt ilk mesajını kopyala ve chatgptye yaz sana verebilecek öneriler işine yarayabilir

Sayısal, 300k içine girmem lazım.

Gerçekten tecrübesizim.

Hocam bu yıl TYT çalışmadan 88 net yaptım YKS'den sadece temel ile siz hiç mi önceki yıllarda çalışmadınız mı? Ama hedef 300K ise 70 yapsanız size yeterlidir fakat daha iyisini yapmak varken 70'e gelirseniz salmayın tabii AYT yide hiç çalışmamış iseniz biraz acele etmenizde fayda var ama günlük ortalama 5 6 saat ders ile 300K rahatlıkla yaparsınız

Güray küçük problemler 1-2 fasiküllerini bitirebilirsin öncelikle. Bunları bitirdiğinde problemler konusunda sorunun azalmış olur. Türkçe için yine bol bol deneme çözmek lazım. Fen için de Karekök TYT Fen alan denemesi işe yarayabilir. Bunları kısa sürede yaptıktan sonra minimum 80-90 seviyesine çıkarsın. Konu çalışmak zor geliyorsa bunları yapmak tek çözüm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı