Öncelikle konu analizi yapmalısın 300k rahat yapılabilecek bir sıralama. Gündelik paragraf çözümleri yap ama oturup 2 saatte 40 soru çözme 40 soru için 50 dakika ayir yetistiremiyorsun geri kalanını birakabilirsin ama her gün cozmen mühim. Ya da gün gectikce süreni azaltmalisin. Türkçede dil bilgisi filan basit onları ihmal etme beleş net getiriyor. Gündelik problem cozmelisin bunu da kesinlikle süreyle kendini hızlandırmaya çalışarak çöz. Tyt Fen den korkma gayet basit ben ilk zamanlar 4 net yapardım sonra oturdum başına bir ay sonra 18 kere ulasmistim ama korkunu yenip ise koyulman gerek seninde. Sosyal kısmında din filan beleş sorular coğrafya dan bir kaç soru tarihten bir kaç soru beleş felsefe bilgiden ziyade paragraf düşünce agirlikli yaparisn. Ama önce kendine inan ve inanmayı asla birakma devam et durma. Eksiklerini tamamla yanlislarini düzelt. Ayt kısmı tamamen çalışmaya dayalı ona oturup çalışacaksın kimya filan kolay ders yap geç zor sorulmazsa biyolojide ezber yaparsın. Şuan konular ne bilmiyorum ama matematiğe otur çalış adam akıllı fizik hakeza. Tek yapman gereken oturup pes etmeden inanarak çalışman.
Hocam bu yıl TYT çalışmadan 88 net yaptım YKS'den sadece temel ile siz hiç mi önceki yıllarda çalışmadınız mı? Ama hedef 300K ise 70 yapsanız size yeterlidir fakat daha iyisini yapmak varken 70'e gelirseniz salmayın tabii AYT yide hiç çalışmamış iseniz biraz acele etmenizde fayda var ama günlük ortalama 5 6 saat ders ile 300K rahatlıkla yaparsınız