Arkadaşlar ben 12. sınıf eşit ağırlık öğrencisiyim. Geçen yıllarda çok çalıştığım söylenemez bir geçen sene çalıştım ancak bu yaz ciddi mesai harcadım, hala devam ediyorum, dershane + bireysel çalışarak matematikte ilk 12 konuyu hallettiğimi düşünüyorum. 3D (ilk12 bitti) ve orijinal çözüyorum. Ama netlerim matematikte 10-13 bandında sürünüyor. Bu durum çok canımı sıkmaya başladı genel netlerim 50-60 arasında. Günlük paragraf ve problemler çözüyorum. Sosyal genelde 15+ net bandında Türkçe değişiyor ama genelde 25 üstü, sosyal ve Türkçede pek bir sorun yok ama matematikte anlayamıyorum sorunun kaynağını. Okulda çözemediğim denemeleri evde oturup çözdüğümde 20-25 arası çözebiliyorum süre olmadığında ve net olarak da 17-18 oluyor. Genel olarak eksik konularım olasılık, pkb, ve bazen kümeler. Geri kalan konulara hakimim, en azından çözebiliyorum fakat çok soru çıkmıyor o konulardan. Problemler konusu denemelerdeki soruların çoğunu çözemiyorum ve genelde boşlarım buradan oluyor. Geometri konusunda da 10 sorudan 3-4 çözüyorum. Onun içinde çalışıyorum, haftada 2-3 gün. Tecrübeli, iyi sıralama yapmış veya bu sorunları yaşayıp üstesinden gelmiş arkadaşlardan yardım bekliyorum. Çünkü bu durum artık can sıkıcı hale gelmeye başladı çalıştığım boşaymış gibi hissediyorum, biliyorum boşa değil ama karşılığını alamayınca keyfim kaçıyor.