TYT netleri nasıl yükseltilir?

Violence11

Hectopat
Daha fazla  
Selam dostlar, yeni 11. sınıfa geçen biriyim ve 10 yazından dershaneye yazıldım dershanede 5-6 denemeye falan girdim ve netlerim genel olarak 70-80 bandında.

Son denememdeki netlerim şöyle:
Türkçe 32-7: 30,25.
Sosyal 16-4: 14,5.
Matematik 14-5: 12,75.
Geometri 0-1.
Fen bilimleri 15-5 13,75.

Matematiğe geçtiğimde 1 saat 10 dakikalık bir zamanım kalıyor ama anlamadığım bir şekilde yetiremiyorum. Sizce ne yapmalıyım?

şuanda netlerin gayet güzel açıkçası tyt netleri tam olarak konu çalışmasıyla artan birşey değil. şuanda bile haftalık veya 2 haftada bir deneme sınavına girersen ve mat konularını halledersen netlerin 12nin sonunda 100 ü aşar onun dışında tyt netleri fazla konu çalışılarak artan birşey değil. bol bol deneme çöz şayet ben tyt fen sosyal kitaplarını bir kere bile açmamış bir insanim çünkü 7 soru için bir kaynak kitap almayı gereksiz bulurum bu tabiki size kalmış birşey şu netlerle sadece haftalık deneme çözseniz bile çok rahat gelişirsin daha 11.sınıfsın. Şimdiden başarılar

Hocam çok teşşekkürler öncelikle bende sizin gibi düşünüyorum ama rehberlik öğretmenim ve çevremdekiler soru çözmenin önemini vurguladıkça insan kendi bildiğini sorguluyor umarım söylediğiniz gibi olur

Netleriniz 11. sınıfa geçen birisi için oldukça iyi gözüküyor, süre yetiştirememeniz falan oldukça normal çünkü daha deneme ve süre tutma gibi olaylara alışmadınız. Gün geçtikçe ve denemelere girdikçe bunu atlatırsınız.

Netlerin artma hızı nasıl olur sizce hocam hızlıca 90 barajını geçmek istiyorum

Netlerin çok iyi, çözme sıralamanı değiştirip dene bir de ayrıca geometri çalış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…