TYT Netleri sürekli düşüyor

enverpasaaxx

Femtopat
Daha fazla  
İlk denememde 30 net yapmıştım 5 aydır çalışıyorum ona rağmen 60'in üstünü hiç göremedim bir ara 55'e sabitledim ondan sonra sürekli düşmeye başladı. Az önce çözdüğüm denemeden ise 44 geldi hedefim kara harp okulu basaramayacağım gibi geliyor moralim daha da düşüyor. Sizce sebebi nedir netlerim düşmesinin sebebi? Nasıl arttıracağım?

Güncel netler TYT: 44 AYT: 10
Hedef ise: TYT 65: AYT 40+
EA'yim sizce yetişir mi?

Hm

Psikolajim bozuldu valla

Son düzenleme:

TYT karamsardır hiç vermez verir gibi yapar sonra olur. Bende de şu an netler 55 60 durumunda yukarısı olmuyor.

Netlerimiz aynı bende kara harp okulu istiyorum ve bende EA'yım tesadüfe bak ama benim AYT 20 üstü geliyor benden tavsiye alman doğru mu bilmiyorum ama TYT'den çok AYT'nin payı var MSÜ'de o yüzden AYT basmaya başla bende başladım yeni.

Hocam bende aytye bu hafta başlamıştım full ayt kasicaktim lakin bu gün denemede düşük yapınca en azından MSÜye kadar eski netlerime dönmek için tyt kasicam yapacağım birşey yok ikisinide aynı anda goturebilirim diye düşünüyorum. Umarım devre oluruz Allah yolunuzu açık eylesin

TYT karamsardır hiç vermez verir gibi yapar sonra olur. Bende de şu an netler 55 60 durumunda yukarısı olmuyor.
Çalışmaktan başka çaremiz yol hocam Allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…