TYT netleri yorumlama

Daha fazla  
Süre tuttum ve 1 saat 48 dakikada çözdüm. Bu çözdüğüm denemede matematik ortalamanın üstündeydi. Hedefim yaz sonuna kadar 100 üstüne çıkartmak. Bu konuda öneriniz var mı?

Matematikte süre sıkıntısı yaşıyorsun anladığım kadarıyla. Konu eksiğin varsa kapat, onun dışında bol bol deneme çözerek hızlanmaya çalış. Fendeki boş sayın çok abartılı geldi anlayamadım.Diğerlerine oranla Türkçe güzel. Bir de madem o kadar boş kalıyor, niye kısa sürede bitirdin hemen?

Süren baya kalmış olduğuna göre boşlar yapamadığından dolayı mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Anladım hocam yapacağım.
Tam tersi hocam süre fazlam var. Yapabildiğim konuları yapıp geçiyorum. Yani çok fazla konu eksiğim var

Bir sürü boşun var, ve baya da zamanın kalmış. Özellikle matematikte boşlarına bakman yararına olur. İllaki net gelir.
Konu eksiğim var hocam kapattığım zaman yapacağım
Süren baya kalmış olduğuna göre boşlar yapamadığından dolayı mı?
Evet hocam

Anladım hocam yapacağım.

Tam tersi hocam süre fazlam var. Yapabildiğim konuları yapıp geçiyorum. Yani çok fazla konu eksiğim var
Konu eksiği çoksa, denemelere odaklanmaya gerek yok bence. Arada okul veya dershane yapıyorsa ona girersin onun dışında gerek yok. Şu an 11'e mi 12'ye mi geçiyorsun? Ben 12'ye geçerken konu eksiklerini bitirmiştim 80 civarı geliyordu, yıl sonunda 100-105 arasına sabitlemiştim, sınavda da 103 geldi.

12 ye geçiyorum hocam

@Son Yazılım Bükücü yayını ve kaçıncı sınıf olduğunu bilmiyorum. İlk denemen ise ortalama-iyi arası bir net. Emin olmadığın soruları yapmaman daha iyi olur. Ayrıca süreni sonuna kadar kullan, hız önemli ama bu hızı verimli biçimde kullan. Türkçe için(edebiyat yazmışsın gerçi ama sanırım yanlış yazdın) turlama taktiğini öneririm ben de işe yarıyor hem de netlerin de artış görürsün. Boş ve yanlışlarından konu eksiğin olduğunu fark ediyorum, en kısa sürede onları hallet özellikle fende konu çalıştığın an net artışı görebilirsin.
@azkeskin AYT kaç geldi dostum? Tebrik ederim bu arada.

Yani fende ve sosyaldeki eksiklerini kapatırsın zaten süreç içerisinde.

Türkçen şuan iyi bir seviyede gibi.

Matematik zaten hemen hemen herkesi zorlandığı yer. Orda da yani yaz içerisinde biraz ağırlık verip bir soru bankasını bitirirsen güzel olur. Ama çözerken bilmediğin konuları öğren, yapamadığın soruları video çözüm veya sorarak hallet. Yani kitap bittiğinde eksik bir şey kalmış olmasın.

(12'ye geçtiğini varsaydım bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…