poyriho Hectopat Katılım 18 Ocak 2022 Mesajlar 1.055 Çözümler 4 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2025 #1 Bildiğiniz güzel denemeler var mı? Mümkünse orta-zor hatta elinizde önermelik varsa YKS üstü zorluk da olur.
Bildiğiniz güzel denemeler var mı? Mümkünse orta-zor hatta elinizde önermelik varsa YKS üstü zorluk da olur.
S sahnUzal44.m Femtopat Katılım 3 Nisan 2025 Mesajlar 89 5 Nisan 2025 #2 poyriho dedi: Bildiğiniz güzel denemeler var mı? Mümkünse orta-zor hatta elinizde önermelik varsa YKS üstü zorluk da olur. Genişletmek için tıkla... Hocam ben aydın'ın denemesini çözüyorum çok memnunum çok zor değil çok basit de değil orta-zor arası bir şey.
poyriho dedi: Bildiğiniz güzel denemeler var mı? Mümkünse orta-zor hatta elinizde önermelik varsa YKS üstü zorluk da olur. Genişletmek için tıkla... Hocam ben aydın'ın denemesini çözüyorum çok memnunum çok zor değil çok basit de değil orta-zor arası bir şey.
querencia1 Picopat Katılım 4 Nisan 2025 Mesajlar 143 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Laptop Model: HP Victus 16-d1015nt (6G0E3EA) Ekran Kartı: Nvidia GeForce RTX 3050Ti İşlemci: Intel Core i5-12500H RAM: 16GB DDR5 SSD: 512GB (Samsung) Klavye: Logitech G213 Prodigy Mouse: Logitech G203 Lightsync Kulaklık: Rampage RM-K6 Stark BT Kulaklık: JBL Tune 720BT Gamepad: Logitech F310 Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2025 #3 Gidip paragraf test kitapları diye okumuşum ve onları yazmışım deneme yerine şimdi farkettim düzeltiyorum kusura bakmayın.
Gidip paragraf test kitapları diye okumuşum ve onları yazmışım deneme yerine şimdi farkettim düzeltiyorum kusura bakmayın.
poyriho Hectopat Katılım 18 Ocak 2022 Mesajlar 1.055 Çözümler 4 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2025 #4 sahnUzal44.m dedi: Hocam ben aydın'ın denemesini çözüyorum çok memnunum çok zor değil çok basit de değil orta-zor arası bir şey. Genişletmek için tıkla... hocam peki 345 nasıl bilginiz var mı?
sahnUzal44.m dedi: Hocam ben aydın'ın denemesini çözüyorum çok memnunum çok zor değil çok basit de değil orta-zor arası bir şey. Genişletmek için tıkla... hocam peki 345 nasıl bilginiz var mı?
S sahnUzal44.m Femtopat Katılım 3 Nisan 2025 Mesajlar 89 6 Nisan 2025 #5 poyriho dedi: Hocam peki 345 nasıl bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam 3-4-5 aydın'a göre daha zor yani 3-4-5'i zor seviyesine koyabiliriz onu da çözmüştüm o da çok güzeldi alabilirsiniz onu
poyriho dedi: Hocam peki 345 nasıl bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam 3-4-5 aydın'a göre daha zor yani 3-4-5'i zor seviyesine koyabiliriz onu da çözmüştüm o da çok güzeldi alabilirsiniz onu