TYT için paragraf kampı arıyorum videolar çok uzun olmazsa iyi olur. Boşluk bırakılan yere hangi cümle gelmelidir gibi soruları hiç yapamiyorum. Bir de hangi kaynakları çözmemi önerirsiniz?
Paragraf kampı için Deniz Hocayı önerebilirim. Kaynak olarak ise Hız ve Renk, Arı, 345, Bilgi Sarmal gibi yayınlar iyidir. Hız ve Renk'ten başlamanız iyi olur çünkü başlangıç seviyesi.
TYT için paragraf kampı arıyorum videolar çok uzun olmazsa iyi olur. Boşluk bırakılan yere hangi cümle gelmelidir gibi soruları hiç yapamiyorum. Bir de hangi kaynakları çözmemi önerirsiniz?
Türkçe netim 3'dü yalan söylemiyorum inanmayabilirsiniz çünkü bende bu durumdan çekiniyordum. Birkaç tavsiyem olacak.
Ben 0'dan paragrafı aldım yanlış hatırlamıyorsam sindire sindire o kitabı bitirdim 2 ay galıba surdu siz 1 ayda da bıtırırsınız. Bitti ve netim 20 şu an daha da yükseltmek için 2. tavsiyem Aker kartaldan dil bilgisi kampına başladım daha sonra 35 falan olacak şimdi şey diyceksiniz Türkçe 20 dediniz dil bilgisi ile taş patlasın 26 nasıl 35+ olacak?
Cevabını vereyim. Türkçe 20 oldugunda yani 0'dan paragraf rüştü hocanın kampı bittikten sonra her gün paragraf test kıtabı degıl paragraf brans cozuceksınız 22 soru Bilgi Sarmal'ın var. O şekil yanında dil bilgisi 35+ rahat görürsünüz.