TYT paragraf kaynak önerisi

closed.selim

Decipat
Makaleler
1
Yer
26°14'53"N 71°16'23"W
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
HP Victus 16 | RTX 4050 6GB, 16GB ram, 1TB ssd, İ5 14. nesil
Meslek
Öğrenci
26 YKS öğrencisiyim. Hız ve renk bitmedi ancak kolay gelmeye başladı diyebilirim. Bana paragraf netlerimi arttıracak kaliteli soru barındıran orta seviye kaynak önerir misiniz? Bir kaç konuda Bilgi sarmal, 345 0 risk önerenler gördüm. Zorluk derecelerini bilmediğim için soruyorum. Hız ve renkten sonra neye geçmeliyim?

0 risk ne kolay ne de aşırı zordur. 0 risk öneririm. Çıkmış soruları barındırması da avantaj gözümde. 2 kere mezuna kalmış biri olarak soruların kurgulanış biçimi sınava paralel bence.
bir testte kaç soru barındırıyor hocam? Ayrıca cevap antaharı altta mı yoksa kitabın en arkasında mı?

Bir testte kaç soru barındırıyor hocam? Ayrıca cevap antaharı altta mı yoksa kitabın en arkasında mı?

Cevap anahtarı arkada. Soru sayıları ise düz paragraf konularında (paragrafta yapı vs.) 15 ila 20 arası değişiyor. Tematik metinler testleri ise 8 ila 10 soru arası. Ben çözerken konu kısımlarında günde 1 test çözüyordum. Tematik metinler kısmına geldiğim zaman ise testin soru sayısına göre 2 ila 3 test çözüyordum.

26 YKS öğrencisiyim. Hız ve renk bitmedi ancak kolay gelmeye başladı diyebilirim. Bana paragraf netlerimi arttıracak kaliteli soru barındıran orta seviye kaynak önerir misiniz? Birkaç konuda Bilgi Sarmal, 345 0 risk önerenler gördüm. Zorluk derecelerini bilmediğim için soruyorum. Hız ve renkten sonra neye geçmeliyim?

0 risk alabilirsin TYT sorularına yakın sorular var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı