TYT paragraf kitap önerisi

Dragonsaw

Hectopat
Daha fazla  
TYT paragraf kitap önerisi.

Daha önce paragraf hiç çözmedim. Kitap gelince başlayacağım kitap önerilerinizi bekliyorum.

Ben Bilgi Sarmal paragraf çözüyorum önerebilirim.

345 yayınları kolaydan zora gidiyor çıkmış sorular falan da var.

Hocam 345 paragraf nasıl sizce? Bilgi Sarmal'dan sıkılmış durumdayım, net artışı sağlar mı? Ben soruyorum fakat arkadaş da bilgilenir cevaplarsanız.

Hocam 345 paragraf nasıl sizce? Bilgi Sarmal'dan sıkılmış durumdayım, net artışı sağlar mı? Ben soruyorum fakat arkadaş da bilgilenir cevaplarsanız.
kral 2 ay kala başlanmaz soru bankasına, bilgi sarmal ve 345'in branş denemesiyle yanlışlarının üzerine giderek netini artırırsın kalan sürede

Ben 2022 de girdim sınava sıfır riski çözdüm kolaydan zora gitmesi tamamının çözümlü ve anlaşılır şekilde açıklanması çıkmış soruların ve çıkmış sorulara oldukça benzer soruları var sonda da denemeleri vardı bir de zamanı yönetme konunda çok faydasını görürsün.

Daha önce çözmediyseniz arı yayınları iyidir ondan sonra limit falan çözersiniz ama şu dönemde sınava çok az kalmış direkt TYT denemeleri alın derim.
Bu kitaptan bahsediyoruz değil mi hocam ?
1745272835871.png

345 yayınları kolaydan zora gidiyor çıkmış sorular falan da var.
Kitabın linkini atar mısınız size zahmet.

Hız yayınları
Kitap linkini atar mısınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı