TYT paragraf önerisi

iMusab

Hectopat
Daha fazla  
(11.SINIFIM)Merhaba. Bundan önce de benzer başlık açmıştım paragraf kitabı önerisi lazım. Şu ana kadar çözdüğüm paragraf kitapları bunlar:

Hız ve renk paragraf.
Apotemi paragraf.
IQ paragraf.
Bilgi Sarmal paragraf.

Şu an Bilgi Sarmal çözüyorum bitince ne almalıyım? Bir de o kadar paragraf çözmeme rağmen 40 soruluk testte 28 29 30 civarındayım anlamadım ne zaman gelişirim veya gelişir miyim sizce?

Son düzenleme:
0 risk veya paragrafın ritmi. Bir de kronometre paragraf (zor gelebilir)

Hocam yaptığınız hata zaten sürekli soru bankası çözmek. 2 kitap bile fazla ama siz 4. yü bile bitiriyorsunuz. Dil bilgisi çalışmanızı ve artık branş denemesi çözmenizi öneririm. Ayrıca kendinize süre koyun. Soruları okurken aklınızda tutmaya çalışın bir daha bir daha döndükçe unutacaksınız.

11.sınıfım belirteyim şimdiden Unutmuşum eklemeyi

Ya aslında 20 soruluk testi 18 17 dk da bitirebiliyorum tek sıkıntı yanlışlarım fazla oluyor.

11.sınıfım belirteyim şimdiden Unutmuşum eklemeyi

Ya aslında 20 soruluk testi 18 17 dk da bitirebiliyorum tek sıkıntı yanlışlarım fazla oluyor.
Biraz geç belirttin sanki ama . Neyse sorun yok. Yine de daha fazla soru bankasına gerek yok. Branş denemesi çöz 1-2 tane yükselmeye başlar. Artık 32-33'e sabitledikten sonra sadece genel denemeden denemeye. Size asıl tavsiyem 11'i 11'de bitirmeniz ve geometri ile problem rutini de oturtmanız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…