TYT paragraf ve problemler için kaynak önerisi

YKS öğrencisi

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar TYT paragraf ve problemler için kolay orta arası kaynaklar arıyorum. Bir de bu paragraf ve problemler için video izlemeye gerek var mı?

Arkadaşlar TYT paragraf ve problemler için kolay orta arası kaynaklar arıyorum. Bir de bu paragraf ve problemler için video izlemeye gerek var mı?
Hocam paragrafta Benim Hocam yayınlarının kitabını kullanıyorum başlangıçta o tür soruların nasıl okunup yapılacağını anlatıyor sonra o tarzdan soru veriyor güzel yan öneririm. Problemler kısmı sizin seviyenize göre değişir yapabiliyosanız kendi başına ilerletebilirsiniz.

Evet ilk önce sorulara nasıl yaklaşacağını anlatıyor. Kitapları da güzel beğendim. Hoca diyor ya önemli olan yapamamak değil soruya nasıl yaklaşamadığın peki hoca öğretiyor ya gerçekten faydası oldu mu kaynakları zor diyorlar çünkü. Benim paragrafım kötü.

Hocam o zaman ilk başta kolay-orta seviyesi bir kaynak bitirmenizi tavsiye ederim. Etkli oluyor açıkçası paragraf olayında her kaynak etkili olur diye düşünüyorum çözdükçe gelişiyor çünkü. Kendinize güvenmeniz yeterli.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yani benim hocamdan öğrenemez miyim ? Kolay-orta bir kitap bitirdikten sonra mı benim hocam alıyım ?

Yani benim hocamdan öğrenemez miyim ? Kolay-orta bir kitap bitirdikten sonra mı benim hocam alıyım ?
Hocam eğer durumunuz varsa kolay-orta kitap ile benim hocam kitabını alıp kendinizi denedikten sonra karar verebilirsiniz. Ama benim hocam zor gelirse önce kolay-orta çözmekte fayda var.

Hocam eğer durumunuz varsa kolay-orta kitap ile benim hocam kitabını alıp kendinizi denedikten sonra karar verebilirsiniz. Ama benim hocam zor gelirse önce kolay-orta çözmekte fayda var.
Ben en iyisi sizin dediğiniz gibi yani kolay orta bir kitaptan başlayım. Baktım yapamıyorsam benim hocamdan izlerim. Kitap olarak 20 sayfa okumak iyi mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…