E Emirbeyq Hectopat Katılım 15 Haziran 2021 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2024 #1 TYT polinom çalışmaya gerek var mı AYT de bitirdim. Ekstra olarak çalışmamı veya soru çözmemi gerektirecek bir soru tarzı veya farklılığı var mı?
TYT polinom çalışmaya gerek var mı AYT de bitirdim. Ekstra olarak çalışmamı veya soru çözmemi gerektirecek bir soru tarzı veya farklılığı var mı?
The Notorious Kilopat Cep Doktoru Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 3.308 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2024 #2 AYT polinom diye bir şey yok. Polinom iki kısımda da aynı ancak iki sınavda da çıkabiliyor. The Notorious dedi: AYT polinom diye bir şey yok. Polinom iki kısımda da aynı ancak iki sınavda da çıkabiliyor. Genişletmek için tıkla... Sadece AYT testlerinde ki polinomlarda daha çok fonksiyon havası eser ve daha zor olurlar o yüzden çift taraflı çalışmanız faydanıza olur.
AYT polinom diye bir şey yok. Polinom iki kısımda da aynı ancak iki sınavda da çıkabiliyor. The Notorious dedi: AYT polinom diye bir şey yok. Polinom iki kısımda da aynı ancak iki sınavda da çıkabiliyor. Genişletmek için tıkla... Sadece AYT testlerinde ki polinomlarda daha çok fonksiyon havası eser ve daha zor olurlar o yüzden çift taraflı çalışmanız faydanıza olur.
YKSKURTULDUK Centipat Katılım 9 Şubat 2024 Mesajlar 771 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2024 #3 Emirbeyq dedi: TYT polinom çalışmaya gerek var mı AYT de bitirdim. Ekstra olarak çalışmamı veya soru çözmemi gerektirecek bir soru tarzı veya farklılığı var mı? Genişletmek için tıkla... Polinom ikisinde de aynı ama daha çok AYT kısmında karşımıza çıkan bir konu. Fakat TYT sınavında çıktığı zamanlarda oldu.
Emirbeyq dedi: TYT polinom çalışmaya gerek var mı AYT de bitirdim. Ekstra olarak çalışmamı veya soru çözmemi gerektirecek bir soru tarzı veya farklılığı var mı? Genişletmek için tıkla... Polinom ikisinde de aynı ama daha çok AYT kısmında karşımıza çıkan bir konu. Fakat TYT sınavında çıktığı zamanlarda oldu.