TYT problem için kaynak önerisi

Baltiyar

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba elimde tonguç problematik, bilgi sarmal problemler kitabı, 345 TYT matın içindeki problemler kısmı var 15-25 net civarı yapıyorum hangisini çözmeliyim ben kendi planımda önce 345 TYT matın içindekileri çözüp sonra Bilgi Sarmalı çözmeyi planladım sizce mantıklı mı?

Bilgi sarmalı önerir misin? Ben de almak istiyorum problem kitabı ama bilmiyorum.

Bilgi Sarmal sınava en yakın kaynak olarak söyleniyor. Problematiks olmadığı sürece diğer Problematik kitabını çözmenize gerek yok bence. 345 bitirip Bilgi Sarmal geçin.

15-25 net arasındasın ancak problemlerden kaç net yapıyorsun? Problemlerin 7-8 tanesini yapıyorsan 345 ve Problematik'e gerek yok bence. Problemlerde 7-8 civarı yapıyorsan direk bilgi sarmalın problemlerine geçebilirsin, 345 ile falan vakit kaybetme bence.

Ben kesinlikle aydın yayınlarını öneriyorum. YKS'ye hazırlanan herkes kesinlikle çözmeli. Bunu 2020 YKS 2440. sı olarak yazıyorum.

Ben kesinlikle aydın yayınlarını öneriyorum. YKS'ye hazırlanan herkes kesinlikle çözmeli. Bunu 2020 YKS 2440. sı olarak yazıyorum.
İçinde yaklaşık ne kadar soru var? İnternette gördüm 50 tl falanmış. Galiba 100 sayfa zor çıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…